Menseneters, ze bestaan.

by • December 21, 2011 • MediaComments (0)3120

Vanavond! Live op TV. Culinair Cannibalisme.

Vandaag om 21:40 zend BNN het programma Proefkonijnen uit. In de aflevering van vandaag zullen de twee presentatoren Dennis Storm en Valerio Zeno elkaars vlees, gebakken in een beetje zonnebloemolie, besnuffelen en oppeuzelen.
Valerio en Dennis hebben hun lichaam ter beschikking gesteld aan de wetenschap en trachten elke uitzending, met behulp van drie specialisten, zo nuchter mogelijk antwoord te geven op de meest absurde en onmogelijke vragen. De vraag van deze week is, je kunt het al raden, ‘Hoe smaakt mensen vlees’. In de studio zal dan ook deze aflevering een chef-kok verschijnen die het vlees, dat bij Storm en Zeno zowel van hun buik als billen chirurgisch is verwijderd, enkel met een beetje zonnebloemolie in een koekenpannetje bereiden. Hierna zullen de beide heren aan tafel schuiven en ieder het vlees van de ander opeten.
Dat de aankondiging van deze stunt internationaal voor veel oproer heeft gezorgd viel natuurlijk wel te verwachten. Ik word er alleen een heel klein beetje awkward van. Voor ieder die nieuwsgierig is en niet kan wachten tot vanavond hier alvast een klein voorproefje.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *