chili vibrator

Shoppen bij The Golden Dick Store

by • February 22, 2012 • AdvertorialComments (0)2731

De site www.tgdstore.nl bestaat al een tijdje hoor maar ik kwam er maar niet aan toe om er een gezellig stukje over te schrijven. Ik was hoogstwaarschijnlijk te druk bezig met winkelen op de site en de artikelen die ik dan had aangeschaft uit te proberen. De TGD store is een fijne online seksshop waar voor ieder wat wils te halen valt. Niet alleen verkoop de TGD high quality sex speeltjes, lingerie en ander lekkers, maar de TGD store geeft je ook nog eens de garantie dat jouw aankoop, in een keurig bruin pakketje,de volgende dag al bij je thuis afgeleverd wordt (mits je de bestelling voor 15.00 hebt geplaatst, uiteraard) .
Alles was de shop beloofd is overigens waar. Dat ik nou zo stom was om door de deurbel heen te slapen (tot twee maal aan toe) en vervolgens zelf m’n pakketje moest gaan halen is een ander verhaal. De artikelen die ik had gekocht, verpakt in een discreet bruin doosje zonder enige clues van de inhoud er van, voldeden aan alle kwaliteiten die de TGD store mij had verkondigd. Snel, discreet en betrouwbaar dus.
De online seksshop is in alle markten thuis en heeft in elke prijscategorie een breed uiteenlopend assortiment, van vibro’s naar neukmachines, ondeugend maar ook SM, en ook de drogisterij van de site is niet mis.
Voor wie niet specifiek naar iets opzoek is raad ik de ”Tot 75% korting”-pagina aan. Daar vind je dingen zoals: Een vibrerende cockring met ondeugend konijntje voor € 4,95 ,of een spannende SM bondage stoel van €49,95 voor maar €19,95 ,of zelfs een heel sekspakket met vibrator, opzetstukken, genopte cockring, en een jelly penissleeve voor maar € 14, 95. And best of all, bij elke bestelling krijg je een gratis chili vibrator cadeau.
Dus wat let U, ga vlug naar www.tgdstore.nl en beleef hete avontuurtjes….. een beetje van uzelf, en een beetje van de TGD store.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *