De slager die mensenvlees verkoopt

by • October 4, 2012 • WTF?!?Comments (2)4011

Hand butcherPrachtige promotiestunt voor het spel Resident Evil 6. Deze tijdelijke “Smithfield Meat Market” verkoopt zogenaamd mensenvlees. Ondanks dat het vlees gewoon eetbaar is ziet het er wel gruwelijk uit. De man die deze stukken vlees in de vorm van menselijke lichaamsdelen weet te snijden is in mijn ogen een kunstenaar. Ik zou alleen de reactie van mensen die voorbij deze “slager” lopen wel eens willen zien. Want luguber is het wel. 🙂

human_flesh_butcher_shop_opens_in_london_blog

Pin It

Related Posts

2 Responses to De slager die mensenvlees verkoopt

  1. Robin says:

    Het ziet er best luguber uit, maar ik vind het wel erg knap.

  2. Wijffie van Sam says:

    Shit, ik krijg honger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *