Nissan TeRRa SUV Concept

by • October 4, 2012 • CoolComments (3)2021

Nissan TeRRA SUV ConceptZo op het eerste gezicht lijkt de Nissan TeRRa SUV wel op de Nissan Juke, maar deze stoere ECO auto is gebasseerd op de Murano en Qashqai. De electrische 3-motor AWD zorgt ervoor dat de auto stilletjes over de weg glijdt en toch voel je de bekende kracht die je van een Nissan SUV mag verwachten. Het stoere uiterlijk met het charmante ECO-innerlijk is wat mij betreft een winnaar. Normaal heb ik niks met auto’s die het milieu sparen, maar in deze wil ik wel gezien worden als ik over de boulevard zoef…Pin It

Related Posts

3 Responses to Nissan TeRRa SUV Concept

  1. Nik says:

    Suvve bak zeg 😉

  2. […] Paul Geertsma | October 7, 2012 | Auto | No comments Nadat we eerder deze week al de Nissan TeRRa SUV Concept auto lieten zien, is het nu de beurt aan de Nissan NSC-2015. De eerste zelf rijdende auto […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *