chili vibrator

Honderden reuzenspinnen uitgezet

by • October 5, 2012 • WTF?!?Comments (1)1881

Wie lijdt aan arachnofobie (angst voor spinnen) kan beter geen wandelingetje maken in de wetlands van het Britse Norfolk Broads. Daar zijn honderden grote oeverspinnen uitgezet. De vis-etende geleedpotigen kunnen maar liefst acht centimeter lang worden.

Het beestje werd in zijn voorbestaan bedreigd. Volgens Daily Mail deden tien Engelse dierentuinen mee aan een fokprogramma. Op deze manier zijn er honderden spinnen grootgebracht. De beesten zijn nog ware kunstenaars ook. Ze kunnen over het water glijden en verorberen graag visjes.

Op dit moment lopen er zo’n 200 spinnetjes los in de natuur. Normaal gesproken groeien babyspinnen op in een spinnenweb, maar in de dierentuin namen ze plaats in een reageerbuis, waar ze met de hand werden gevoerd door medewerkers. Ze kregen meestal dode vliegen te eten, alsof het hondjes zijn. Er is eerder een dergelijk experiment geweest. Toen werden er ook al spinnen vrijgelaten. Inmiddels zijn er vier ‘kleuterwebben’ gelokaliseerd waar 200 kleine spinnetjes zich in bivakkeren. Er is een troost voor omwonenden die panisch zijn voor spinnen. De beestjes kunnen buiten hun vochtige omgeving niet overleven, dus ze zullen niet zomaar een huis binnenwandelen.

Pin It

Related Posts

One Response to Honderden reuzenspinnen uitgezet

  1. […] eerste artikel ging over spinnen en dateert van 5 oktober 2012. Sindsdien begon ik steeds meer te schrijven over allerlei […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *