GTA

Lady Gaga doet tepel showen

by • October 5, 2012 • CoolComments (2)2369

Lady GagaAls je een professionele aandachtshoer bent zoals Lady Gaga, dan laat je natuurlijk geen moment onbenut om in de media te komen. Dit keer lukte dat tijdens een bezoek aan Donatella Versace tijdens de Paris Fashion Week. Een fotograaf  maakte een foto van Lady Gaga en Donatella Versace op het balkon van hun hotel. Toen ze later naar binnen gingen, maakte de showbizz fotograaf nog een foto terwijl Gaga haar kleding al naar beneden getrokken had. Donatella maakte het Lady Gaga teken “monster claw” met haar handen terwijl Lady Gaga probeerde om haar borsten te bedekken met een arm. Toch kon ze niet voorkomen dat er een tepel op de gevoelige plaat vastgelegd werd. Al zal er wel opzet in het spel zijn. Gaga is dan ook de mediahoer van de week. FOTO!!!

Pin It

Related Posts

2 Responses to Lady Gaga doet tepel showen

  1. Robin says:

    Ik zou d’r wel geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *