De feuerführer is gepakt!

by • October 7, 2012 • CoolComments (1)2514

Je hebt vast wel gehoord van al die vuurhaarden in Winschoten. Een nogal vuurgeile Danny Friderichs is dan eindelijk gepakt. Oh shit… ik moet natuurlijk Danny F zeggen. Anders krijg ik al die privacygeile instanties op mijn dak. Afijn… De heethoofd mag nu in een cel na gaan denken waarom hij het nodig vond om half Winschoten in de as te leggen. Dat die vent het IQ heeft van een uitgewoonde mossel moge duidelijk zijn. Het profileerde zich als slachtoffer op de boerenzender RTV Noord.

Het ventje woonde in een studentenhok ergens in Winschoten. Voor de nieuwsgierigen onder ons: Dat hok is afgesloten. Hij wist in een interview met Noord Televee te melden hoe hij zogenaamd de branden bestreed met een lullig brandblussertje. Ook op zijn Twitteraccount zijn verwijzingen te vinden naar brandblussers. Ook heeft hij via het sociale netwerk contact gehad met de burgervader van Winschoten. Annieweetjes… het Winschotense volk kan opgelucht adem halen. De mafkees zit nu tralies te tellen.

Pin It

Related Posts

One Response to De feuerführer is gepakt!

  1. […] 25-jarige vrouw aangehouden die ervan verdacht wordt dat ze Danny Friedrichs heeft geholpen bij de brandstichtingen in Winschoten. Op dit moment onderzoekt de politie nog wat voor rol de vrouw speelde tijdens de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *