De 10 meest kwaadaardige vrouwen uit de geschiedenis

by • October 8, 2012 • CoolComments (3)3593

Vrouwen zijn meestal erg beleefd, aardig en fatsoenlijk. Een echte vrouw kleedt zich waardig en lijkt zo uit een klassieke roman gestapt te zijn. Althans, dat is het beeld dat veel mensen van een “echte’ vrouw hebben. Toch zijn er ook vrouwen die zo de bruid van Satan zouden kunnen zijn. Vrouwen die kicken op moord, marteling en misbruik. Daarom hieronder de tien meest kwaadaardige vrouwen…

1. Myra Hindley

Myra Hindley is geboren in 1942 en gestorven in 2002. Samen met een man genaamd Ian Brady is zij verantwoordelijk voor de “Moors Moorden” in Manchester. Daar heeft ze samen met Ian drie kinderen en twee tieners gemarteld, misbruikt en vermoord.

2. Beverly Allitt

Geboren in 1968. Beverly Allitt werkte al een zuster op de kinderafdeling van een ziekenhuis waar ze vier kinderen afslachte en nog eens vijf ernstig verwonde. Ze is in Engeland een hele beruchte seriemoordenaar en beter bekend als de “engel des doods”.

3. Queen Mary I

Queen Mary is geboren in 1516 en gestorven in het jaar 1558. Zij is de reden geweest dat Engeland. zij het kortstondig, terugkeerde tot het katholieke geloof. Ze misdroeg zich vrijwel altijd en werd daarom ook wel “Bloody Mary” genoemd.

4. Belle Gunness

Geboren in 1859 en gestorven in 1931. Ze was Amerika’s meest productieve serie moordenaar. Ze vermoorde twee van haar echtgenoten, al haar kinderen, haar vrienden en later ook nog twee dochters. Allemaal uit hebzucht. Ze wilde hun bezittingen hebben namelijk.

5. Mary Ann Cotton

Geboren in 1832 en gestorven in 1873. Dit was een moorddadig monster die vergif gebruikte om drie van haar mannen om het leven te brengen. Ook vermoorde ze twaalf kinderen, haar moeder, een vriend en een minnaar.

6. Ilse Koch

Geboren in 1906 en gestorven in 1967. Ze was de heks van Buchenwald. Deze zieke vrouw verzamelde uitgesneden tatoeages van gevangenen die ze vermoorde. Ze had een hele collectie. Ze was dronken van de macht die ze via haar man Karl Koch kreeg.

7. Irma Grese

Geboren in 1923 en gestorven in 1945. Deze vrouw leefde een betrekkelijk anoniem leven, maar kwam van een nazi familie waar het martelen haar paplepel werd ingegoten. Ze was bekend als de “bitch van Belsen” en ze hield er van om te martelen naar hartelust. Ze droeg zware laarzen en had altijd een pistool op zak die ze ook regelmatig gebruikte. Gewoon om mensen te zien lijden.

8. Katherine Knight

Geboren in 1956 en ze leeft nog steeds. Ze zit momenteel een levenslange gevangenisstraf uit voor de brute moorden op twee mannen waar ze een relatie mee had. Één van de mannen vilde ze en ze hing zijn huid op in de woonkamer. Ze roosterde zijn billen en serveerde die aan haar gasten met wat groente erbij.

9. Elizabeth Bathory

Geboren in 1560 en gestorven in 1614. Bekende serie moordenaar uit Hongarije. Ze vermoorde meerdere meisjes door ze te slaan, verbranden, verminken en geloof het of niet, door hun gezicht kapot te bijten tot ze doodbloeden. Voor dit alles kreeg ze alleen huisarrest vanwege haar status.

10. Jolande Sap

Geboren in 1963 en leeft nog steeds. Vermoorde eigenhandig een hele politieke stroming en een politieke partij. Ze naaide zonder schaamte duizenden kiezers en kwam ermee weg door op te stappen. De gevolgen van haar daden zullen nog lang merkbaar zijn binnen de linkse partijen. Zij zorgde ervoor dat geen enkele burger de linkse politiek nog zal zien als betrouwbaar. Mensen kunnen dankzij haar geen “GroenLinks” meer zeggen zonder te moeten overgeven.

Pin It

Related Posts

3 Responses to De 10 meest kwaadaardige vrouwen uit de geschiedenis

  1. Aart says:

    Leuke verzameling, alleen wat Jolande sap daar tussen doet, ontgaat mij. Zij was een integere politica, die weliswaar soms verkeerde besluiten nam (Kunduz), maar fouten maken we allemaal. Om de ten ondergang van GL uitsluitend aan haar te wijten, slaat nergens op. De ondergang van GL was allang ingezet oa door de vernieuwde SP en de PvdA. De over-intellectuele top van deze intelligentsia-partij pur sang, heeft zichzelf om zeep geholpen. Tegen zo’n verzameling betweters was zelfs Sap niet bestand. Zij heeft op het juiste moment besloten om op te stappen.

  2. Satire Aart.. Satire…

    • Hayato says:

      Maar omdat de huidige wegevting ook bepaalt dat elk nieuw kenmerk afzonderlijk door de regering getoetst moet worden, zal de ontwikkeling gecontroleerd verlopen We starten oorlogen vanwege massavernietigingswapens die niet bestaan, we maken bacteriele infecties onbehandelbaar doordat we de bio industrie met antibiotica hebben overspoeld, en daarnaast we doen nog veel meer onverantwoorde dingen met volledige goedkeuring van de overheid.Denk je nou echt dat ze op dit vlak wel hun verstand gaan gebruiken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *