De papa van de Harense Hooligan Raoul Gubbels

by • October 8, 2012 • CoolComments (0)2915

Raoul GubbelsIn het kort: Raoul Gubbels deed tijdens de rellen in Haren mee aan het plunderen van een supermarkt. Van die plundering werden foto’s gemaakt die vervolgens op Geenstijl.nl te bewonderen waren. De papa van Raoul Gubbels was daar niet content mee en riep dat het “tendentieus ongefundeerd, en nodeloos kwetsend” was. Vervolgens stuurde hij een boze mail naar Geenstijl met het verzoek om de foto’s te verwijderen. Geenstijl zei nee. Het logische gevolg was dat de naam Raoul Gubbels nog sneller over het internet vloog dan AndrĂ© Kuipers naar de maan. Maar in het kader van hoor en wederhoor ging Geenstijl verslaggever Tom Staal even bij de papa van Raoul Gubbels langs. Filmpje:

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *