Joran van der sloot wordt vader

by • October 8, 2012 • CoolComments (0)1597

Joran van der SlootSatansgebroed Joran van der Sloot wordt vader. Terwijl er dankzij hem een vader is die zijn kind moet missen, heeft hij het voor elkaar weten te krijgen om zijn vriendin zwanger te maken tijden het bezoek zonder toezicht. Joran van der Sloot en zijn advocaat Maximo Altez bevestigen dit. Of hij ook de kans krijgt om beschuit met muisjes uit te delen is niet bekend. Volgens de voor moord tot 28 jaar gevangenisstraf veroordeelde Nederlander is zijn vriendin Leny zwanger geraakt tijdens een gevangenisbezoek zonder toezicht. Als hij het meisje trouwt en de Peruaanse nationaliteit aanneemt, wordt hij niet langer uitgeleverd aan Amerika.

Nu maar hopen dat de ouders van de vermoorde Stephany Tatiana Flores Ramírez hem het “geluk” van het vaderschap gunnen. Tenslotte is de vader van Stephany een invloedrijke Peruaanse zakenman die nog steeds een appeltje met Joran zou willen schillen, om het even in spreekwoordelijke termen uit te drukken. Joran’s vriendin Leny zou er verstandig aan doen om een veilig plekje op te zoeken met haar ongeboren kind in het zeer corrupte Peru.

Eigenlijk is het te idioot voor woorden dat Joran van der Sloot überhaupt nog bezoek zonder toezicht kan ontvangen en op die manier zijn vriendin zwanger kan maken. Het kind zal geen leven hebben als mensen weten dat “het monster” Joran van der Sloot de vader is.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *