Microsoft: “Microsoft.com schendt copyright”

by • October 8, 2012 • CoolComments (0)1652

MicrosoftMicrosoft is een beetje boos op zichzelf. Waarom? De Windows 8-maker uit het pittoreske Redmond vindt dat de lugubere website microsoft.com hun copyright schendt. Hoe zit dat nou? Het zit namelijk zo. Iemand die vindt dat een website inbreuk maakt op zijn auteursrecht kan boe-roepen bij Google, zodat de links uit de zoekresultaten verdwijnen. Microsoft is natuurlijk een groot slachtoffer van piraterij en besloot om het boe-roepen automatisch te laten doen. HENDIG SJIEK JOH!

Heel erg handig dat systeem, maar dat is het niet als er een knurft met het IQ van een diepzee-egel aan de knoppen gaat zitten. Niet alleen Microsoft.com is als zodanig aangemeld bij Google. Ook eigen zoekmachine Bing is flink de lul. Net als de websites van BBC en Wikipedia. haha dat is wel een faal van epische proporties. Ook de Amerikaanse regering moet zijn bek houwe. Het softwarebedrijfje uit Redmond is niet de enige die op deze manier grandioos faalt. Ook auteursrechtenmaffia EMI vindt dat EMI.com koud gemaakt moet worden. Haha FACEPALM!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *