Danny Friderichs kreeg waarschijnlijk hulp bij brandstichtingen

by • October 9, 2012 • CoolComments (1)1850

Danny FriedrichsIn Winschoten is een 25-jarige vrouw aangehouden die ervan verdacht wordt dat ze Danny Friderichs heeft geholpen bij de brandstichtingen in Winschoten. Op dit moment onderzoekt de politie nog wat voor rol de vrouw speelde tijdens de brandstichtingen. Aangezien Danny Friderichs het geestelijke vermogen van een dakpan heeft, ligt het voor de hand dat de politie deze vrouw op het spoor kwam door zijn verklaringen.

Ondanks de tweede aanhouding blijft de politie in Winschoten en omgeving met extra personeel op straat. De man werd op heterdaad betrapt toen hij probeerde brand te stichten bij een clubgebouw in Blijham. Hij had een paar branden zelf gemeld. Daardoor was hij al bekend bij de rechercheurs die de branden onderzochten. De politie nam kleding van de man in beslag. In Winschoten zelf gaan al geruchten dat er mensen zijn die de 26-jarige Danny Friderichs willen lynchen. Welkom in het wilde westen Winschoten.

Pin It

Related Posts

One Response to Danny Friderichs kreeg waarschijnlijk hulp bij brandstichtingen

  1. […] | No comments Ook wij zijn mensen. En mensen maken wel eens een foutje. Zo hebben wij de pyromaan uit Winschoten per ongeluk Danny Friedrichs genoemd. Dat terwijl zijn echte naam Danny Friderichs […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *