Harry Schrijnemakers de ex-directeur van Licom is een fraudeur

by • October 9, 2012 • CoolComments (1)5450

Harry SchrijnemakersHarry Schrijnemakers is de ex-directeur van sociale werkvoorzieningsbedrijf Licom. Dit bedrijf uit Limburg met ruim 4100 werknemers kampt met ernstige financiële problemen. Het schijnt dat meneer Harry Schrijnemakers zich schuldig zou hebben gemaakt aan grootschalige fraude.

Aandeelhouders van Licom hebben de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam, die (juridische) geschillen tussen bestuurders, raad van commissarissen, aandeelhouders of werknemers beoordeelt en daarover een bindende uitspraak doet, gevraagd een onderzoek naar hem te starten.

Schrijnemakers zou een dubieuze rol hebben gespeeld bij het afstoten en verkopen van bedrijfsonderdeel Intratuin, waarbij grote bedragen verkwanseld zouden zijn. Volgens ingewijden is hier zelfs sprake geweest van ernstig frauduleus handelen, wat mede de oorzaak kan zijn voor het miljoenentekort van het Heerlense Licom.

Pin It

Related Posts

One Response to Harry Schrijnemakers de ex-directeur van Licom is een fraudeur

  1. […] is zondagochtend getroffen door een zeer grote brand. Heel toevallig vlak na de ontdekking dat Harry Schrijnemakers de ex-directeur van sociale werkvoorzieningsbedrijf Licom zich aan grootschalige fraude heeft […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *