Man eet kakkerlakken en gaat de pijp uit

by • October 9, 2012 • WTF?!?Comments (0)1569

Dat mensen soms de gekste dingen doen voor een lullige prijs, is wel langer duidelijk. Zeker in de USA. Het land der debielen. De 32-jarige Edward Archbold propte zich tijdens een westrijd kakkerlakken eten vol met de smerige kakkerlakken en allerlei andere insecten en wormen. Wat was de hoofdprijs? Nou… een heuse python. De kakkerlakkenvreter kan er echter naar fluiten, want hij zakte na de wedstrijd in elkaar en overleed later in het ziekenhuis. Het is niet duidelijk waaraan de man precies overleed. Volgens de politie zijn andere deelnemers niet ziek geworden. Volgens de eigenaar van de dierenwinkel waar de wedstrijd plaatsvond waren de kakkerlakken in een veilige en gecontroleerde omgeving gekweekt om als voer voor reptielen te dienen.

Hier kan de beste man naar fluiten

Hier kan de beste man naar fluiten

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *