Emile Ratelband en zijn woningen

by • October 11, 2012 • CoolComments (0)1719

Emile RatelbandEmile Ratelband heeft niet erg veel geluk wat woningen betreft. Vandaag staat meneer weer in de media omdat zijn huurhuis een horrorhuis blijkt te zijn. Waar hebben we dat eerder gehoord? O ja. Één van zijn vorige woningen was een spookhuis die hij doorverkocht aan Johan Vlemmix. De mediageile zingende clown die zijn familieleden nog zou inruilen om op TV te komen.

Ook is Emile Ratelband net vrijgesproken van een poging tot brandstichting in een woning. In die woning zat een huurder die niet wilde vertrekken. Emile werd ervan verdacht dat hij met behulp van misdaadjournalist Koen Scharrenberg het huis in brand had willen zetten.

Het zit die arme Emile Ratelband dus niet mee. Er schijnt geen huis te zijn waar hij het geluk kan vinden en er is geen woning die aan zijn eisen kan voldoen. Nu blijkt weer dat de miljoenenvilla die Emile Ratelband en zijn vrouw Moon in het Gooise Laren hebben gehuurd, niet hun ideale droomhuis is. Dan kan je TSJAKKAAAA roepen wat je wilt, maar dat schijn in zo’n geval dan weer niet te helpen. De villa die ze nu voor het luttele bedrag van 4500 euro huren, schijnt wat gebreken te vertonen. Het hek gaat niet automatisch dicht, een paar schakelaars doen het niet en, OMG wat erg, de eksters eten hun gras op. Ook willen de ramen op de bovenste verdieping niet open.

Als je Emile Ratelband heet, ga je dan eerst klagen bij je huurbaas en als die moeilijk doet dan ga je naar de media. Zo rolt Emile. Elke andere echte vent had een schroevendraaier gepakt en de schakelaars vervangen, het hek laten repareren, het gras laten bewonen door iets dat eksters afschrikt en gezorgd dat de ramen boven weer open konden. Emile is echter een mediageile manhoer met twee linkerhanden, zo blijkt. Bah.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *