Britney Spears smijt met geld

by • October 12, 2012 • CoolComments (0)1784

Britney SpearsAltijd al willen weten wat het uitgavenpatroon van Britney Spears is? Dan is dit je geluksdag. Er zijn namelijk documenten gelekt die laten zien hoeveel geld Brintney jaarlijks over de balk smijt. Entertainmentzender E! News heeft de hand weten te leggen op de documenten uit 2010 waarop te zien is hoeveel Britney Spears jaarlijks uitgeeft.

Document 1 en document 2.

Opmerkelijk detail is dat Britney Spears het meeste geld kwijt was aan haar advocaten, namelijk 974 duizend dollar. Haar personeel, die haar landgoederen bijhielden, kwam op kostenplaats nummer twee met 466 duizend dollar.

Verder was de Oops I did it again-zangeres maar liefst 300 duizend dollar aan alimentatie aan ex-man Kevin Federline kwijt. Spears kocht in 2010 voor ruim 2,5 duizend dollar aan make up, bijna 5 duizend dollar aan massages en bijna 55 duizend dollar aan kleding.

Britney hoeft zich echter geen zorgen te maken dat ze krap bij kas komt te zitten. Ze had al een slordige 32,4 miljoen dollar op haar spaarrekening staan en daar komt nog eens 15 miljoen dollar voor haar verdiensten voor X-Factor bij.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *