Fail Video – Met een fiets van een berg springen

by • October 12, 2012 • VideoComments (0)1804

Fail Video

Fail VideoSommige mensen hebben stalen ballen. Van die mensen die alleen een harde plasser krijgen als ze gaan basejumpen of een andere extreme sport beoefenen. Nou kunnen wij hier ook ontzettend van sport genieten, zolang we er maar niet hoeven te bewegen. Nee, wij genieten pas echt van sport als anderen het gefilmd hebben en wij het op een beeldscherm kunnen bekijken. In de fail video hieronder kun je een man zien die op het geweldig idee kwam om met een fiets van de ene naar de andere berg te springen. Prachtig natuurlijk, want nu hebben wij weer een fail video van de week.
POPCORNMOMENTJE:

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *