Vrouwen achter het stuur

by • October 13, 2012 • Video, WTF?!?Comments (1)1722

Vrouwen achter het stuurVrouwen kunnen niet rijden. Vrouwen zijn ook de reden waarom we in Nederland alleen nog maar handsfree mogen bellen in de auto. Dat vrouwvolk maakte teveel brokken en toen mochten wij mannen opeens niet meer normaal bellen. Vrouwen achter het stuur. Dat moeten we niet willen met zijn allen. Het ergste zijn de vrouwen die van huis vertrekken en in de auto hun make-up nog even aan moeten brengen. Dan denken ze blijkbaar dat ze in een badkamer op wielen rijden. Een ongelukje zit dan ook in een klein hoekje. BAM!

Pin It

Related Posts

One Response to Vrouwen achter het stuur

  1. […] om niet te vergeten. Een fantastische nieuwe nieuwssite werd vanaf deze maand gevuld met mooie, grappige en interessante blogs door nog mooiere menschjes. Maar oktober was ook de maand van de zelfmoord […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *