Micha Kat en de bende van haatzaaiers

by • October 14, 2012 • CoolComments (5)16049

Micha KatMicha Kat was een tijdje werkzaam als freelancer voor NRC Handelsblad. In 2002 stapte hij daar met ruzie op. In het boek Lux, Libertas en Leugens blaast Micha hoog van de toren over NRC Handelsblad. NRC spande een rechtszaak aan en die won Micha Kat. De rechter oordeelde echter wel dat de teksten van Micha Kat “niet letterlijk moeten worden opgevat en niet serieus genomen kunnen worden”. En zo is dat..

Micha Kat is natuurlijk ook niet serieus te nemen. Het is de grootste clown op het www. De beschuldigingen van pedofilie aan het adres van de bestuursvoorzitter van Fortis, Maurice Lippens, moest Micha Kat in 2008 ook al rectificeren. Micha Kat bleef echter om zich heen trappen en in 2010 verstoorde hij de verhoren van de Commissie-De Wit. Kat moest en zou vanaf de publieke tribune allemaal vage dingen roeptoeteren over de Trilaterale commissie en de Bilderbergconferentie. Nadat Kat was afgevoerd vertelde Wellink de commissie dat hij al langer door Kat werd achtervolgd.

Micha Kat zou Micha Kat niet zijn als hij het daarbij had gelaten. Nee, Micha Kat is iemand die zijn eigen achterlijkheid keer op keer weet te overtreffen. Zo gaf hij zich later uit voor een journalist van de Telegraaf. De krant van wakker Nederland sleepte Micha Kat bij zijn nekvel voor de voorzieningenrechter, die oordeelde dat Kat onrechtmatig gehandeld had en bij herhaling een dwangsom van 5000 euro zou moeten betalen.

Joris Demmink is het favoriete onderwerp van Micha Kat. Aangezien Micha Kat een grote aandachtshoer is en hij zich ‘s avonds in een badkuip vol uitgeprinte Joris Demmink artikelen aftrekt, is hij maar wat blij met alle blinde volgelingen die zijn uitspraken herhalen. Dat soort volk is er tegenwoordig in overvloed. Een gevaarlijke massa die zonder een greintje bewijs de secretaris-generaal van justitie, Joris Demmink, tot op de grond toe afbrandt. Er is werkelijk waar geen spatje bewijs. Er zijn alleen vage beschuldigingen uitgesproken door nog vagere mensen die op vage websites als bewijs worden aangedragen. Daar schuilt gevaar in. Het overgrote deel van de artikelen op Klokkenluideronline.net van Micha Kat wordt door geestelijk gezonde mensen als absurd beschouwd. Het gevaar zit hem in dat kleine deel dat bijvoorbeeld zijn complottheorieën wel serieus neemt.

Micha Kat is namelijk iemand die graag hele groepen mensen beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen en zelfs van moord. ZONDER EEN GREINTJE BEWIJS!!! Ook is Micha Kat aanhanger van holocaustontkenningtheorieën en zou volgens Kat prins Johan Friso betrokken zijn bij de moord op Marianne Vaatstra. Zijn website won in 2008 de Zapruder-Award voor de beste complottheoriewebsite. Dat is wel logisch, want het ontbreekt de man werkelijk aan enige vorm van realiteitszin.

In maart 2012 verloor Kat een kort geding dat door een advocatenkantoor tegen hem was aangespannen. Kat schreef tientallen artikelen over het kantoor waarin hij de advocaten betichtte van onder meer oplichterij en corruptie. Ook discrimineerde hij een van de joodse advocaten van het kantoor. De rechter stelde Kat volledig in het ongelijk. Hij moest alle onrechtmatige artikelen van zijn site wissen en alle zoekmachines en websites die zijn artikelen hadden overgenomen, verzoeken de inhoud van het internet te verwijderen, op straffe van dwangsommen oplopend tot € 100.000,- per onrechtmatige handeling. Verder werd Kat een gebiedsverbod opgelegd. Hij mag gedurende een jaar niet meer bellen naar het kantoor en niet dichter dan honderd meter in de buurt van het kantoorpand komen.

In het voorjaar van 2012 is Kat geroyeerd door de Nederlandse Vereniging van Journalisten omdat hij strafrechtelijk was veroordeeld voor de doodsbedreiging van een collega journalist. In 2012 is Kat veroordeeld tot twee maanden voorwaardelijk en een geldboete vanwege het bekladden van de woning van Demmink. Want een mens mag best crimineel gedrag vertonen zolang dat mens maar Micha Kat heet volgens Micha Kat.

Op 25 april 2012 werd Kat door de marechaussee aangehouden op Schiphol bij aankomst uit Laos, waar hij tegenwoordig woont, omdat de politie hem wilde verhoren in verband met verschillende aangiftes van bedreigingen. Micha Kat slaat namelijk een beetje door. Hij is het spoor bijster. Het schijnt dat veel mensen denken dat Micha Kat een goed hart heeft en hij opkomt voor de zwakkeren in de samenleving. Niks is minder waar. Micha Kat is verslaafd aan aandacht. Ook negatieve aandacht. Hij zal er dan ook alles aan doen om gehoord te worden. Kan dat niet goedschiks dan moet dat maar kwaadschiks. Dat hij daar mensen voor het leven mee beschadigd, zal hem worst zijn. En dat maakt van Micha Kat een gevaarlijk man… En man die gestopt zou moeten worden. Al zou daar een complot voor gesmeed moeten worden.

Pin It

Related Posts

5 Responses to Micha Kat en de bende van haatzaaiers

 1. De onbekende says:

  Pfffffffff, is dit blog toevallig van ene heer demmink?

 2. marcio says:

  haha wat een…….artikel zoek en ken de feiten wel he. plaats niet iets wat onzin is. wat een bagger website,

 3. rob says:

  Hebben jullie micha voor het paleis van justitie gezien alwaar hij 1uur alles heb gezegd zonder dat er een iemand naar hem toe kwam en probeer micha niet af te schilderen als een pedofiel het lijkt er op dat deze blog van een pedo netwerk is

 4. rob says:

  Dus jullie noemen vieze peter en vrienden geestelijk gezonde mensen idioot het enige wat deze lieden kunnen is gillen en liegen en dat micha geld vraagt is niet meer als normaal denk eens aan de schoft die geld gestolen heeft van het kinder kanker fons en de schoften die alle andere zogenaamde goede doelen beroven daar hoor je niemand over ik zou zeggen steun micha vergeet de zakken vullers van goede doelen help mee met het bestrijden van die vreselijke pedofielen en verban ze naar een andere planeet in een dwang buis om de vries zijn worden te gebruiken

 5. […] Rijtje artikelen die over jou op deze website verschenen: Micha Kat geilt op het lijk van Anass Aouragh. Micha Kat opgepakt wegens bedreigen advocaat Jan Vlug. Micha Kat is bang om vermoord te worden. Micha Kat uitlachen is soms onvermijdelijk. Micha Kat en de kinderporno op zijn website Klokkenluideronline.net. Micha Kat zelf pedofiel en lid van een pedonetwerk? Klokkenluideronline.net is een verzamelplaats voor gekken!! Wim Dankbaar moet meer afstand van Micha Kat nemen! Micha Kat maakt familie van Marianne Vaatstra bewust kapot. Micha Kat en de bende van haatzaaiers. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *