BNN geeft “pedofiel” Big Frank een podium

by • October 16, 2012 • WTF?!?Comments (29)2766

Big FrankBNN zendt vanavond het programma “De week van” uit waarin Filemon Wesselink op stap gaat met incassomeneer Frank Ronald Braaksma a.k.a Big Frank. Big Frank is 2010 nog veroordeeld voor seks met een minderjarige. Hij heeft hiervoor een tijdje in de koepel gevangenis in Breda vastgezeten onder registratienummer 1115229. Met dat soort mensen gaat BNN blijkbaar graag in zee.  Voordat Willem Holleeder in College Tour te zien was, riepen veel journalisten dat een misdadiger van dat kaliber geen podium geboden zou mogen worden. Over een man als Big Frank hoor je helemaal niemand. Een man die vanwege een verwerpelijk delict veroordeelt is, mag vanavond bij BNN gewoon zijn incassobedrijf “promoten”. Hij doet ons een beetje denken aan Eef Hoos van het oude Scheveningse incassobureau Toetanchamon. Deze organisatie hield er agressieve en gewelddadige methoden op na om schuldenaren tot betalen te dwingen en zou verantwoordelijk zijn voor een reeks brandstichtingen en aanslagen eind jaren ’80 in Den Haag en omstreken. Alleen loopt de vergelijking tussen Eef Hoos en Big Frank toch ergens mank. Van Eef Hoos weten we namelijk dat die een gruwelijke hekel aan kindermisbruikers heeft.

Ook is vanavond te zien dat meneer Big Frank tijdens zijn incasso-praktijken het geweld absoluut niet schuwt. Vanwege zijn grote postuur komt meneer Big Frank ook best wel snel intimiderend over. Daar maakt hij dan ook handig gebruik van, want  intimideren kan hij. Ook zijn website www.bigfrank.nl ziet er uit alsof meneer graag gezien wil worden als een slechte gangster acteur uit een waardeloze B-film. Waarom BNN en Filemon Wesselink ervoor kiezen om zulke mensen van ons belastinggeld een podium te bieden kunnen alleen zij zeggen. Het blijft een vieze wereld.

Update: Big Frank was in 2003 ook al eerder veroordeeld voor:
1. handel in en het beschikbaar hebben van harddrugs;
2. met een dertien-/ veertienjarig meisje ontuchtige handelingen plegen;
3. uitkeringsfraude.
Hier een linkje naar de uitspraak van het Gerechtshof ‘s-Gravenhage.

Pin It

Related Posts

29 Responses to BNN geeft “pedofiel” Big Frank een podium

 1. Joris says:

  Wat een onzin, dat big Frank geen zuiver verleden heeft mag dan een feit zijn. Maar volgens mij is er met zijn werkmethode weinig mis. Ik vind het zeker geen optie bedrijfs eigenaren altijd met de schulden te laten zitten.

 2. Ryan says:

  Zwakke auteur, ik vraag me af waar het voor nodig is iemand online nog meer zwart te maken. Zeker ook entertainment?

 3. Zoni says:

  Nee joh, onzin? slechte auteur?
  Die Big Frank heeft kinderen misbruikt!!
  I rest my case!!

 4. Job says:

  Ik heb net die uitzending gezien. Dit heeft niets met incasso te maken, dit is gewoon een ordinaire neger die er lol in heeft om met zijn moddervette postuur indruk te maken op mensen. Nou, we hebben die vieze blubberbuik van hem gezien hoor. Moeten we daar van onder de indruk komen? Ja, hij maakt indruk op kleine naieve meisjes, is wel gebleken. Onbegrijpelijk dat BNN zich met zulke derderangs misbaksels inlaat!!!

 5. Zoni says:

  Haha Bloemen voor Job. Kan echt niet bang worden voor die vetzak. Get real!!
  Had BNN toch hoger ingeschat, om die pedo, een podium te verschaffen.
  In de bajes had tie niet zoveel praatjes!

 6. Marjan says:

  Denken jullie ook eens aan de kinderen die hij misbruikt heeft? Hij staat niet voor niets op de website van [link verwijderd door admin] bij foto’s van pedo’s bah BNN valt me zwaar tegen van jullie

 7. johnjohn says:

  Toen Pim Fortuyn zich vergreep aan minderjarige marokkaantjes hoordde je niemand

 8. […] graag een veroordeelde pedofiel in het zonnetje zet en hem zo helpt om zijn bedrijf te promoten. In dat blog trokken wij nogal fel van leer terwijl we de uitzending nog niet eens hadden gezien. Van dat blog […]

 9. j.j.keijzer says:

  ik ken bolle frank en het is een grote viezerik
  ik hoop dat ze hem overhoop schieten tijdens zijn werk
  want je kan veroordeeld zijn
  maar zo`n meisje heeft een trauma voor de rest van haar leven
  en dan vergeten ze nog ff de rest van de meisjes die die
  heeft misbruikt

 10. Ron says:

  Hahaha, het zogenaamde gevecht wat wij allemaal op televisie hebben gezien tussen ‘Big Frank’ en die zogenaamde garagehouder, is allemaal in scene gezet. ‘Big Frank’ staat met die garagehouder, amicaal op de foto’s op zijn hyves en facebook. Wat een oplichter is die ‘Big Frank’ en schandalig dat BNN zo naief is om daar in te trappen!

 11. Ron says:

  Ter aanvulling: in die bewuste scene, zie je dat die ‘Big Frank’ zijn lachen bijna niet kon inhouden. Dus gewoon allemaal verzonnen troep. ‘Big Frank’ is de grootste angsthaas die er maar bestaat. Vroeger liet hij zijn incasso-praktijken eerst oplossen door vooraf twee jonge gasten erop af te sturen (lees hier: echte mannen) voordat hij zelf met zijn lelijke smoel tevoorschijn kwam om het geld te incasseren. Dit en dan vervolgens roepen dat hij de incasso enkel en alleen heeft gedaan.
  Maar zoals die meneer Keijzer ook zegt, zonde van dat jonge meisje wat nu bij hem is. Volgens mij is zij nog een tiener. Voor haar zal dit zeker straks een groot en levenslang trauma inhouden als ze de waarheid gaat inzien rondom haar ‘grote’ ‘stoere’ vriendje. Hoop dat ze het snel mag ontdekken en zich tijdig weet terug te trekken uit die zieke wereld waarin zij zich nu in bevindt. Tenzij zij bekend wil staan als de Nederlandse Michelle Martin (partner van ‘onze’ welbekende Marc Dutroux)

 12. Ron says:

  Nog een ding wat opvalt aan de uitzending: op het moment dat big frank de ruimte instapt waar de garagehouder zich in gezelschap van anderen bevindt, zie je bijna iedereen lachen !
  De voertuiggegevens van de bewuste auto in kwestie: 12-DO-HF staat nergens geregistreerd.

 13. piet says:

  Ik heb helaas aan den lijve moge ondervinden hoe deze schoft te werk gaat. Nota bene om een onterechte niet incasseerbare vordering die hij gekocht had, Ben op straat in elkaar geslagen door meneer en en handlanger, die later bleek ook een enorm strafblad te hebben. Ik heb nooit betaald, want toen ik zei dat hij dan maar een deurwaarder moest sturen met een vonnis en een betekenis heeft hij nog enkele malen gedreigd en toen stopte het. Ik heb destijds wel de politie op de hoogte gesteld, in geval er iet smet mij mocht gebeuren, hetgeen toen werkelijk de dreiging was. Dreigen, imopneren en geweld zijn zijn enige incasso methoden. Het is schandalig dat dit sujet podium krijgt en dat zijn opdrachtgever nota bene reclame mag maken door te zeggen dat hij op deze manier altijd zijn geld krijgt. Het gaat wel om mensen die al diep in de problemen zitten! Ik dacht dat Nederland een beschaafd land was met normale incasso bureaus en deurwaarders die volgens de regels werken, Dit is ronduit crimineel. Voor iedereen die hier positief over schrijft en aandacht hoop ik dat ze nooit te maken krijgen met deze klootzak.

 14. nancy says:

  vieze goorlap issut die nog ff lekker in ut zonnetje gezet wordt ook, inderdaad hoe dom kan bnn zijn
  Der is maar een plaats waar meneer hoort en das onder de grond wel te verstaan

 15. Ron says:

  ‘Big Frank’ a.k.a. Frank Ronald Braaksma, gisteren op POWnews: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1297555

 16. Ron says:

  N.a.v. de uitzending op PowNews: ‘Big Frank’ a.k.a. Frank Braaksma, kan bijzonder slecht liegen!

 17. R.G. says:

  Ik ken deze Bolle Frank ook (hij heet helemaal geen Big Frank) en het is een smeerlap eerste klas. Net uit de bak vanwege misbruik van een 12 of 13-jarig meisje ging hij daarna weer vrolijk verder met zijn smeerlapperij. Verder was hij een van de grootste drugsdealers hier uit de omgeving. Een heel vies achterbaksel, net als de mensen die hem hier ook min of meer lopen te verdedigen.

 18. We willen Ron bijna vragen of hij niet een column wil tikken over dikke vette bolle big Frank.. Allejezus wat een comments.

 19. Ron says:

  Bedankt voor de eer Mediamix. Schrijven jullie maar een colum over Big Frank’s optreden bij PowNed, waarin hij glashard liegt over zijn seksueel misbruik wat hij destijds heeft gepleegd op een 12/13-jarig meisje.

 20. piet says:

  De bedrijven die na dit “nieuws” nog steeds gebruik maken van dit “incassobureau” maken zich schuldig aan het in stand houde van dit soort criminele praktijken.
  die moeten zich toch eens ernstig achter de oren krabben. deze boef is een schande voor de hele incassoe en deurwaarders branche Ik heb zelf zakelijk veel met deze branche te maken en gelukkig zijn dit soort praktijekn uitzondering. het blijft een schandaal dat BNN in deze crisis tijden dit soort incasso methodes podium geeft. mneer durft ook nog op TV te beweren dat hij door deze uitzendingen steeds meer opdrachten krijgt. Hulde en dank aan BNN, namens alle slachtoffers (kindermisbruik, drugsverslaafden, inasso slachtoffers, belastingfraude, witwassen, etc.) van dit onderkruipsel. en namens aalle incasso bureaus en deurwaarders die op een eerlijke en zakelijke manier hun opdrachtgevers dienen. Door deze actie van BNN ontstaat steeds meer de indruk in Nedeland dat misdaad echt loont, zie vette mercedes big Frank! Zie ook Holleeder, met alle publiciteit daar om heen. SCHANDE!!!!!!

 21. Ron says:

  Dit was er te lezen afgelopen vrijdag 26-oktober-2012 op de facebooksite (‘Frank Jarmalaviciute) van Big Frank a.k.a. Frank Ronald Braaksma:

  N*ck R*dst*k Woow, ben je nu ook al acteur geworden? Vertel eens wat meer over die film 🙂
  vrijdag om 18:40 • Bewerkt • Vind ik leuk..

  Frank Jarmalaviciute Rol kreeg ik aan geboden over deze fim die 2013 uit gaat komen mag ik verder niks vertellen.Ik kan jou een ding verklappen Nick hij word zeer spannend.
  vrijdag om 19:01 • Vind ik leuk • 2..

  N*ck R*dst*k Ok vet, als dat net zoveel kijkplezier wordt als die aflevering van Filemon, dan wil ik hem zeker graag zien! Houd me op de hoogte 🙂
  vrijdag om 19:03 • Vind ik leuk • 1..

  Frank En Debby Heij Super dat je weer op t witte doek verschijnt mop dikke kus voor jou en laura xxx
  vrijdag om 19:16 • Vind ik leuk • 2

  Je zou dan toch denken, na alle ‘positieve’ publiciteit, dat je je dan ver buiten houdt van de beschaafde maatschappij of is er na de Knuffelmarokkaan nu ook de Knuffelpedofiel gecreeerd????

 22. Ron says:

  Big Frank is nu ook al populair op youtube:

  Pownews interviewt pedofiel Big Frank

 23. […] moeten deurwaarders even wat tips aan Big Frank vragen. likebot_bgcolor = ''; likebot_url = 'http://netwerk-ondernemers.nl/?p=4676'; […]

 24. Politie says:

  Mocht er iemand concrete informatie hebben over vermeende strafbare feiten rondom de persoon Frank Ronald Braaksma a.k.a. Big Frank a.k.a. Bolle Frank, of bent u een ex-slachtoffer of een bestaand slachtoffer (kindermisbruik, kinderporno, verkrachting of oplichting), gelieve dit te melden bij de politie te Gorinchem (Zuid Holland Zuid), telnr 0900 88 44, bezoekadres: W. de Vries Robbeweg 2, 4202 LM Gorinchem. Ook kunt u terecht bij de plaatselijke politie in uw omgeving.

  Arrest: herhaaldelijke verkrachting minderjarig meisje, bezit van kinderporno, drugshandel en oplichting: http://jure.nl/ao2600

 25. Ben jij een slachtoffer van Frank Ronald Braaksma a.k.a. Big Frank en durf je niet met je verhaal bij de politie terecht uit (onterechte) angst voor intimidatie, dan kan je altijd terecht bij de Stichting StopLoverBoysNu, telnr: 0900 999 999 1

  Voor meer info, bezoek onze website: http://www.stoploverboys.nu/nl/

 26. […] te vergeten. Een fantastische nieuwe nieuwssite werd vanaf deze maand gevuld met mooie, grappige en interessante blogs door nog mooiere menschjes. Maar oktober was ook de maand van de zelfmoord van Amanda Todd […]

 27. Ron says:

  En ja hoor! Big Frank was weer te zien op televisie d.d. 18-januari in het programma ‘Man Bijt Hond’

  http://www.uitzendinggemist.nl/programmas/971-man-bijt-hond

 28. Wesley Amadio says:

  Onbegrijpelijk dat een ANWB zaken doet met een agressieve, niet zaak deskundige en intimiderende partij als incassobureau TKB Trust Krediet Beheer. TKB is geen lid is van de gerespecteerde NL vereniging van gecertificeerde incasso-ondernemingen en op het net zijn vele klachten over de werkwijze van TKB. Ben nu dus een gewezen ANWB-lid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *