Den Haag is totaal gestoord

by • October 17, 2012 • CoolComments (4)2235

Hoewel het bovenstaande plaatje alleen op de VVD slaat, vind ik dat de PvdA daar ook prima bij past. De VVD en PvdA zijn helaas de grote winnaars van de afgelopen verkiezingen. Ze hebben allerlei snode plannetjes ontwikkeld om de mensen die al zo weinig geld hebben nog verder kaal te plukken. Terwijl de rijken erop vooruit gaan. Iets klopt hier niet. Het meeste geld zit toch echt bij de rijken hoor en niet bij bijvoorbeeld bijstandmoedertjes en simpele tweeverdieners. Om over de AOW’ers nog maar te zwijgen. Maar dat boeit de VVD en PvdA helemaal niets.

Op 1 januari zullen veel dingen in prijzen stijgen. De (VERPLICHTE) zorgverzekering bijvoorbeeld. Terwijl daar ook erg grote graaiers zitten die tonnen per jaar verdienen. En het ‘klootjesvolk’ maar bukken. Zij betalen het wel. het wordt steeds duidelijker dat de grootste dieven zich in Den Haag bevinden. Het wordt hoog tijd dat het beleid flink aangepast gaat worden. De wachtgeldregeling voor pluchezitters kan wat mij betreft helemaal afgeschaft worden. Als er een achterlijke regeling is, is dat het wel. Als Henk en Ingrid werkeloos raken, dan moeten ze bij het UWV of bij de Sociale Dienst aan de bedelstaf hangen. En dat terwijl de pluchezitters na hun werk in Den Haag op hun luie reet kunnen blijven zitten, terwijl het geld binnenstroomt.

Vandaag las ik dat er een nieuw belastingplan is. Het zou zogenaamd goed zijn voor de werkende. Ook zoiets achterlijks. De mensen met een pensioentje zullen hierdoor in de problemen raken, terwijl de mensen die al veel geld hebben erop vooruit zullen gaan. Typisch iets voor de VVD. Maar buiten dat… het is misschien goed nieuws voor werkenden, maar dan moet er godverdomme wel werk zijn. Maar Den Haag wil maar geen banen creëren. Dus dit is weer een gevalletje blij worden met een dode mus.

Het wordt tijd dat het volk opstaat en met zijn allen naar Den Haag trekt om te laten zien dat de huidige werkwijze van het kabinet niet meer kan. We worden al erg veel uitgeknepen dankzij de crisis en de infantielen in Brussel en Den Haag. Steeds meer mensen zeggen dat er óf een revolutie moet komen, of een enorme volksopstand. Maar ja… we blijven nuchtere Nederlanders en mopperen alleen en doen verder niets. Erg jammer, want zo kunnen die randdebiele politici gewoon hun gang gaan.

Pin It

Related Posts

4 Responses to Den Haag is totaal gestoord

 1. Aart says:

  Deze belastingplannen zijn een sigaar uit eigen doos. Werkenden hoeven iets minder inkomstenbelasting te betalen, maar betalen straks meer hypotheekrente (minder aftrek) en meer BTW. Voor 65-plussers zijn er zelfs alleen maar nadelen, dus is het meer een klap-sigaar uit eigen doos. 1 ding is zeker: als deze plannen doorgaan, stem ik nooit meer PvdA.

 2. Robin says:

  Ik had al een voorgevoel dat het een VVD/PvdA-kabinet zou worden, dus ik heb bewust niet op die partijen gestemd. Als er ergens ratten zitten, dan is het daar wel.

 3. Job says:

  Wij, het stomme volk van Nederland, hebben toch zelf voor die partijen gekozen? Met wij bedoel ik niet mezelf hoor, ik ben anti EU (dus niet anti-Europa!!!!), dus dan weet je op welke partij ik gestemd heb. Op de enige partij die niet mee heult met Brussel.

 4. Caz Cazy says:

  Wat dachten jullie van nieuwe verkiezingen.
  Dit recht hebben wij als burger!
  Wij zijn namelijk allemaal voorgelogen!
  Wij doen mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *