Het is zomer!

by • October 18, 2012 • CoolComments (0)1734

Hoewel het morgen alweer 19 oktober is en dat de sint- en kerstprullaria al een tijd te verkrijgen is, wordt het morgen even zomer. Het kwik zal op diverse plekken in ons landje de 24 graden aanwijzen. Zomer dus! Goed nieuws voor de mannen dus. Want hoe warmer het is, hoe naakter de dames. Geniet morgen maar lekker van het weer, want het zou weleens de laatste keer kunnen zijn dit jaar. Na morgen wordt het vooral in het westen weer ronduit KUDT met regen en een graad of 17. De vlaaienvreters hebben zaterdag meer geluk. In Limboland blijft het droog en wordt het een graad of 22. Dit was het verkapte weerbericht. Belangrijkere zaken na de Read More.(NSFW)

haha volle maan.


lekker he?


Ook tetten mogen niet ontbreken


last bot not least…

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *