3D printen doe je zo!

by • October 19, 2012 • CoolComments (0)1795

Gewoon AWESOME is het. Voormalig Philips-onderdeel Shapeways bouwt de grootste 3D-drukkerij ter wereld. Tientallen machines in een grote hal in New York kunnen binnenkort samen 3 à 5 miljoen driedimensionale afdrukken per jaar afleveren, aldus het bedrijf vrijdag op zijn site. Dus daar rollen binnenkort de 3D dildo’s van de lopende band. 3D printen gaat het helemaal worden!

Burgemeester Michael Bloomberg van New York heeft een lintje doorgeknipt voor de bouw van de zogeheten Factory of the Future. Volgens het bedrijf moet de enorme drukkerij een verzamelplaats worden van ontwerpers en creatievelingen.

Shapeways is een zogeheten spin-out van Philips. Naast het hoofdkantoor in New York heeft het ook kantoren in Eindhoven en Seattle.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *