Handen op de stemknop allemaal!!

by • October 19, 2012 • WTF?!?Comments (1)1928

We hebben het een beetje gehad met programma’s zoals Idols, Holland’s Got Talent, The Voice of Holland en al die andere programma’s waar Nederlanders gebruikt worden als stemvee. Er zijn namelijk wel veel leukere dingen om op te stemmen. Stemmen zonder dat je dure sms’jes hoeft te versturen is namelijk veel beter voor je portemonnee. Mocht je dus nog wat tijd over hebben dan hebben we hier een fijne website voor je, waar je naar hartenlust kunt stemmen op bijzondere producties van uitzonderlijke mensen. VEEL PLEZIER!

Pin It

Related Posts

One Response to Handen op de stemknop allemaal!!

  1. […] Doen. Vergeet heel die Televizier-Ring, dit is het moment. Ladies and Gentlemen, your votes please!(via)Lees ook:QDJ: Gedwongen stemmen op PVVD66 ronselt stemmen met gratis wiet Cappuccino · 19 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *