Heerlijk: Olifantenpoepkoffie

by • October 22, 2012 • CoolComments (0)1638

Voor GroenLinks-minnend en strontminnend Nederland is er goed nieuws. Er komt een nieuw soort koffie op de markt. Koffie die gemaakt is van olifantenpoep. Dus het is een kwestie van tijd voordat we de nieuwe smaak tussen onze hippe Senseo-pads zullen vinden. Mocht je niet kunnen wachten, dan kan je het nu ook kopen. Er hangt echter wel een vies prijskaartje aan vast. Voor een kilootje betaal je maar liefst ACHTHONDERDDRIE√čNVEERTIG (843) euro.

Daarmee is deze koffievariant de duurste ter wereld. De koffiesoort draagt de naam Black Ivory en smaakt naar melkchocolade, noten en rode bessen. De slimmerikken van het Thaise Anatara Resorts kwamen op het idee om de merkwaardige koffie te maken. Maar hoe wordt het precies gemaakt? De olifanten krijgen een speciaal soort koffieboon gevoerd. Nadat de koffiebonen de lange darmreis hebben gemaakt, worden ze uit de stront gehaald. Het is niet de eerste koffie die van de ontlasting van dieren wordt gemaakt. De katten, herten en vleermuizen gingen de olifanten al voor.

“Haha, wij zullen binnenkort ook aan de strontkoffie zitten”

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *