Het grote maak je eigen vuurwapen topic

by • October 22, 2012 • Video, WTF?!?Comments (1)4600

GeweerDe laatste tijd zie je steeds meer preppers. Mensen die genoeg voedsel, toiletpapier en andere rotzooi inslaan omdat er volgens de preppers een tijd komt dat het niet meer vanzelfsprekend is dat de schappen van de supermarkt vol staan met levensmiddelen. Dit zou kunnen gebeuren na een ramp, plotselinge rellen of een volksopstand. Als je er over nadenkt, dan zijn die preppers helemaal zo stom nog niet. Voorbereiding is tenslotte het halve werk. Alleen zien de preppers één ding over het hoofd. Mocht er namelijk een opstand komen dan breekt er totale anarchie uit. De preppers zullen hun zorgvuldig opgebouwde voorraad af moeten staan aan mensen die door geweld het overwicht krijgen. Zo werkt de mens nou eenmaal. In tijden van rampen, rellen en oorlog komen tenslotte bij sommige mensen de slechtste eigenschappen naar boven. Wat kun je daar nou aan doen? Want je wilt je huis, haard en gezin toch kunnen verdedigen in zo’n situatie. Wij kennen in tegenstelling tot veel andere landen een strenge vuurwapenwet. Maak daarom gewoon stiekem je eigen vuurwapen. Dat kan een geweer, pistool of ander wapen zijn.. Hoe? Zo:

Zelfgemaakt geweerZelfgemaakte shotgun

 

Zelfgemaakte vlammenwerper (voor als de zombies komen)

 

Nu nog wat foto’s van zelfgemaakte wapens:

Geweer
Disclaimer: Uiteraard is dit topic educatief bedoelt en gaan we ervan uit dat mensen zo slim zijn om niet echt in hun schuurtje hun eigen wapens gaan staan te maken. Mocht je dat wel doen, dan nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid.

Pin It

Related Posts

One Response to Het grote maak je eigen vuurwapen topic

  1. Bert says:

    Er is zelfs in Nederland een website die geheel over Preppen gaat die zeer actief is. Te weten http://www.preppers.nl Zelf ben ik er ook eentje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *