Blijf van onze stoelpoten af, Den Haag!

by • October 24, 2012 • CoolComments (4)2127

VVD en PvdA buigen zich aan de formatietafel over een scenario om ook de de renteaftrek voor ’bestaande gevallen’ met een aflossingsvrije hypotheek aan te pakken.

Tuurlijk joh, zaag bij half Nederland even de stoelpoten onder zijn stoel vandaan, Den Haag! Alsof het niks is. We moeten natuurlijk nog zien of het allemaal doorgaat, maar als het aan de PvdA ligt, raakt menig Nederlander straks zijn huis kwijt, omdat net dat beetje extra wat zij maandelijks terugkrijgen van ze wordt afgepakt.Dus als je voor 1 januari 2013 een aflossingsvrije hypotheek bent aangegaan, maakt het hun geen moer uit dat je toen rekening hield met de hypotheekrenteaftrek. Kan men straks óf zijn huis onder de marktprijs gaan verkopen en er goed verlies op draaien óf men kan flink op dieet. Alleen maar omdat de heren in Den Haag vinden dat het beter is. Zij hebben immers niks te vrezen. Zij stappen straks op en betalen hun gehele top-hypotheek af met het wachtgeld wat zij dan ontvangen.

Zo werd eerder deze maand al bekend dat circa 72.376 woningbezitters moeite heeft met het betalen van hun hypotheek. Steeds meer mensen raken hun baan kwijt en komen niet meer rond omdat alles te duur wordt. En Den Haag buigt zich, as we speak, over het idee om iedereen nog dieper te laten zinken dan dat ze al gezonken zijn.

Eikels!

Pin It

Related Posts

4 Responses to Blijf van onze stoelpoten af, Den Haag!

  1. Traffic says:

    Wat zeuren we nou, we hebben toch zelf gekozen voor dit pluche? En nu gaan we ineens lopen kankeren?

  2. Jos says:

    Wat een gejank. Als je een huis koopt los je het maar gewoon geleidelijk af en zadel je niet de gemeenschap 30 jaar lang met de kosten op. De HRA is nooit bedoeld geweest voor dit soort aflossingvrij gegraai.

  3. Hoezo gejank.. Nu konden mensen die anders geen huis zouden kopen toch een woning aanschaffen. Met een regeling. Die mensen betaalden ook genoeg. Nu zet je de woningmarkt stil.. Punt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *