Elektriciteit en faalhazen

by • October 24, 2012 • Video, WTF?!?Comments (0)1608

ElektricienElektriciteit… Daar kun je maar beter mee uitkijken. Dat moet je overlaten aan de experts. Mocht je wel beslissen om met elektriciteit te gaan spelen, dan is het verstandig om te stoppen als het misgaat. Of je gaat gewoon door natuurlijk. Moet je zelf weten. Des te meer leuke filmpjes hebben wij om te posten. We nemen even de man in het filmpje hieronder als voorbeeld. Ben je dan een faalhaas of niet? Gewoon een gigantische stroomstoot krijgen en dan toch nog een keer proberen om die stekker in het stopcontact te steken. Wij vermoeden dat deze man nooit elektricien van het jaar zal worden….

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *