Zinloos geweld voor je bakkes

by • October 24, 2012 • CoolComments (0)2205

Slachtoffer mishandelingIn Heerhugowaard is een 18-jarige jongen compleet de tyfus geschopt en met zijn hoofd tegen de stoeprand geslagen. Meneer de dader vroeg hem of hij even wat geld kon wisselen en terwijl het slachtoffer bukte om zijn portomonnee te pakken kreeg hij de eerste klappen. Hij probeerde nog dapper terug te vechten maar werd keihard met zijn hoofd op de stoep geslagen.

De jongen werd aangevallen op het Stationsplein ter hoogte van de taxistandplaatsen, meldt AT5. De dader ging er vandoor met de portemonnee van de jongen. De creditcard van het slachtoffer wordt korte tijd later teruggevonden bij een bank. De politie is op zoek naar getuigen van de zware mishandeling.

Of er nou wel of geen getuigen gevonden worden maakt in dit land toch geen moer uit. Tenslotte lopen de daders toch binnen korte tijd weer buiten. Slachtoffers van een mishandeling doen er langer over om te herstellen dan een dader straf krijgt. Eigenlijk is dat echt van de zotte natuurlijk. Ja toch, politie Hilversum?

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *