61-jarige poept tweeling uit

by • October 25, 2012 • WTF?!?Comments (0)1487

TweelingEen 61-jarige vrouw in Brazilië heeft een tweeling ter wereld gebracht. Moeder Antonia en de beide baby’s Sofia en Roberto maken het goed. De vrouw en haar 55-jarige man hadden 20 jaar jaar geprobeerd om een kind te krijgen, meldden lokale media donderdag. Met kunstmatige bevruchting was het uiteindelijk gelukt.

De baby’s zijn met een keizersnee geboren met een gewicht van 900 gram elk. De zwangerschap was verkort tot 7 maanden wegens een hoge bloeddruk van de moeder.

De leeftijd van de moeder leidt tot discussie in Brazilië. De Braziliaanse vereniging voor menselijke voortplanting zegt zelf een grens van 55 jaar te hanteren. „De leeftijd van 61 jaar is twijfelachtig uit sociaal oogpunt, maar de gebruikte methode is niet onethisch”, zei arts en voorzitter van de vereniging Arthur Dzik tegen nieuwssite globo.com.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *