Donald Trump daagt Barack Obama uit

by • October 25, 2012 • VideoComments (1)2036

Donald TrumpDonald Trump is van mening dat het Amerikaanse volk te weinig weet van president Barack Obama. Hij daagt Obama dan ook uit op Youtube om openheid van zaken te geven. Donald Trump zal 5 miljoen naar een goed doel overmaken, als Obama beloofd een “transparante president” te worden, net als zijn voorgangers. Alsof President Bush het toonbeeld van transparantie was, maar dat terzijde. Overigens is het niet de eerste keer dat de selfmade vastgoedmagnaat Obama uitdaagt. In 2011 vroeg hij zich al publiekelijk af of Obama wel een Amerikaans staatsburger was. Als antwoord hierop maakte het Witte huis in april 2011 de geboorteakte van Barack Obama openbaar. Video:Comedy ster Jimmy Kimmel kon het niet laten om de boodschap van Donald Trump op zijn eigen manier te vertalen. Humor!

Pin It

Related Posts

One Response to Donald Trump daagt Barack Obama uit

  1. […] hoe feller zijn toon werd. Hij riep iedereen op om te marcheren naar Washington. Miljardair Trump bestookte Obama eerder al met de beschuldiging dat hij belangrijke informatie over zijn afkomst achterhoudt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *