Robbie Williams bij The Voice of Holland

by • October 25, 2012 • CoolComments (0)2941

Robbie WilliamsNiemand minder dan Robbie Williams treedt op in The Voice of Holland. Vanavond was in RTL Boulevard te zien dat hij een optreden zal geven op 9 november tijdens de eerste liveshow van TVOH.

De kersverse vader zal een gastoptreden geven. Een week eerder verschijnt zijn nieuwe album Take the Crown, waar de single Candy van afkomstig is. Robbie Williams volgt met zijn bezoek de internationale artiesten Adele, Duffy en Bruno Mars op, die in de vorige seizoenen al te gast waren in het populaire programma.

Nu afwachten of alle Robbie Williams fans huilend voor de deur zullen staan om een glimp van hun idool op te vangen. In zijn tijd bij Take That vielen zijn fans in katzwijm zodra hij op het podium verscheen. Williams heeft meer dan 55 miljoen platen wereldwijd verkocht. Hij is de best verkopende Britse soloartiest in het Verenigd Koninkrijk en de best verkopende niet-latino-artiest in Latijns-Amerika. Zes van zijn albums vallen onder de top 100 meest verkochte albums in het Verenigd Koninkrijk. Hij won vijftien BRIT Awards (meer dan enig andere artiest) en zeven ECHO Awards. In 2004 werd hij opgenomen in de UK Music Hall of Fame, toen werd hij betiteld als de “grootste artiest van de jaren negentig.”

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *