Telefoons en faalhazen

by • October 26, 2012 • WTF?!?Comments (0)1719

telefoons en faalhazenDe meeste mensen gaan erg zuinig om met hun telefoon. Echter kan er ook een lullig moment komen waarbij je bijvoorbeeld je leven in de wasmazien gooit. Dat kan de beste overkomen. Geloof het of niet. Het kan veel gekker. Een grote faalhaas uit het gezellige Devon beweert dat hij zijn iPhone per ongeluk in de muts van een koe achterliet, omdat hij aan het kalveren was. Hij gebruikte zijn iPhone als een zaklamp. Dat was dus één van de tien malloten. Ik presenteer jullie de andere negen telefoons en faalhazen:

Nummerrrrrrr 9
Een vrouwelijke faalhaas uit het Britse Nottingham beweert dat ze tijdens een cake bakken per ongeluk haar Nokia 6303i meebakte. Ik vraag me af hoe dat gesmaakt zal hebben.

Nummerrrrrrr 8
Een vrouw claimt dat ze tijdens het wandelen met haar Cocker Spaniël in Wales haar telefoon kwijtraakte door een meeuw die een duikvlucht nam en zo haar Samsung Galaxy uit haar hand jatte.

Nummerrrrrrr 7
Een dappere vrouw uit het gezellige Engelse Bristol gaf toe dat ze de trilfunctie van haar BlackBerry gebruikte als vibrator. Lang kon ze er niet van genieten, want de trilfunctie begaf het na een tijdje.

Nummerrrrrrr 6
Een 40-jarige bouwvakker vertelt dat hij zijn iPhone verloor, doordat het toestel uit zijn achterzak viel toen hij zijn broek naar beneden trok op nummer 100. Hij had het niet door en spoelde de iPhone rustig naar de eeuwige jachtvelden.

Nummerrrrrrr 5
Een man heeft een claim bij zijn verzekering ingediend met het verhaal dat zijn telefoon is gestolen door apen, toen hij de beesten aan het filmen was tijdens een ritje door een safaripark.

Nummerrrrrrr 4
Een verliefd stelletje dacht romantisch te zijn door de bekende scène uit de film Titanic na te spelen, maar de telefoon van een van de twee vond het nodig om de romantiek flink te vergallen door een duik te nemen in het frisse water.

Nummerrrrrrr 3
Een domme vuurwerkexpert was druk bezig met de voorbereidingen van een vuurwerkshow. Maar hij was vergeten om zijn telefoon op een veilige afstand neer te leggen. Resultaat: Zijn telefoon maakte een vlucht van een paar honderd meter hoogte.

Nummerrrrrrr 2
Ach gut. Een fan van de band Blur kon geen kaartjes bemachtigen voor een concert van zijn band in het Londense Hyde Park. Hij liet zich niet zomaar uit het veld slaan en besloot om in een boom te klimmen zodat hij het concert kon filmen. Op het moment dat zijn helden het podium opkwamen, werd hij zo enthousiast dat hij zijn telefoon liet vallen.

Nummerrrrrrr 1
Wat moet je niet doen als je erachter komt dat je partner vreemd is gegaan? Juist! Met telefoons smijten. Een jongedame uit Liverpool gaf toe dat ze haar HTC Desire X naar haar vriend had gesmeten, toen ze erachter kwam dat hij vreemdging. De HTC raakte niet de vriend, maar de muur achter hem.

Zo zie je maar weer. Bedenk goed, wat je met je telefoon doet!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *