Een uur langer seksen

by • October 27, 2012 • CoolComments (1)1781

Morgen kunnen we een uur langer seksen, masturberen, zuipen, slapen, twitteren, facebooken, bloggen, tv kijken, afgeven op Mark Rutte. Een uur langer wachten op Feyenoord – Ajax, uit je neus eten, scheten laten, je schoonmoeder irriteren, wachten totdat je doodgaat, je familie vervelen, de buren treiteren met hondenstront en nog veel meer. Want de klok gaat de komende nacht een uur achteruit. Om 03.00 uur wordt het 02:00 uur. Dus veel plezier met je extra uurtje die je helemaal zelf in kan vullen.

Pin It

Related Posts

One Response to Een uur langer seksen

  1. […] begon ik steeds meer te schrijven over allerlei onderwerpen. Van politiek gezwam tot heerlijke seks. Ik vind het gewoon leuk om te doen. Het ene artikel is wat harder dan de ander. Het is maar net […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *