Homo’s in Macedonië krijgen zak geld van Nederland

by • October 27, 2012 • CoolComments (1)1692

MacedoniëNee, we gaan het niet hebben over de miljarden die naar Griekenland gegaan zijn. Er zijn namelijk nog wel meer doelloze projecten waar Nederland graag geld heen smijt. Zo is er in de Macedonische hoofdstad Skopje een homocentrum geopend op onze kosten. Niet dat wij er wat op tegen hebben dat er in Macedonië een centrum is gekomen waar mensen van hetzelfde geslacht elkaar lekker kunnen steunen, betasten en aflebberen, maar waarom wij dat moeten betalen is ons een raadsel. Helemaal omdat het homocentrum al binnen 24 uur volledig kort en klein geslagen is door tegenstanders van het centrum. Het “LGBTI Support Centre” zoals het gebouw heet is volledig gesloopt en alle ramen zijn eruit geslagen. Volgens Macedonische media vielen gemaskerde mannen het gebouw aan met stenen.

We vragen ons toch af wie er nu voor de reparatiekosten mag opdraaien. Gaat Nederland nu nog meer geld aan de homobeweging in Macedonië schenken? Minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal liet donderdag weten dat hij het vandalisme betreurt. „Ik vertrouw erop dat de autoriteiten van Macedonië dit op gepaste wijze afhandelen”, aldus de Nederlandse minister. Over geld heeft hij het uiteraard niet. Terwijl in Nederland de ene na de andere ondernemer failliet gaat door de stijgende kosten en gewone burgers niet meer rond kunnen komen, blijft de regering maar geld pompen in leuk subsidieprojectjes in het buitenland. Belachelijk. Onze economie wordt vakkundig kapot gemaakt en de burgers blijven maar braaf toekijken. Misschien is het tijd om eens een paar ballen te kweken en de regering te laten zien dat genoeg ook echt genoeg is.

Pin It

Related Posts

One Response to Homo’s in Macedonië krijgen zak geld van Nederland

  1. rob says:

    Is er geen pedo centrum dat gesteund moet worden dan kunnen onze leiders daar naar toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *