Het is een complot!

by • October 28, 2012 • WTF?!?Comments (0)1742

Dat je wakker wordt op zondagochtend en merkt dat de wereld een ommezwaai heeft gemaakt. En dat terwijl het nog een kleine twee maanden duurt voordat de wereld volgens de maya´s zal vergaan. Wat is er allemaal aan de hand? Buiten is het zo eng rustig dat je wel moet denken dat er iets heel heftigs staat te gebeuren.

Bij Canada heeft er een hevige zeebeving plaatsgevonden. Er is een tsunamiwaarschuwing uitgegaan voor het zuidelijk deel van Alaska, de Canadese provincie Brits-Columbia, de Amerikaanse staten Washington, Oregon en het noordelijk deel van Californië. Daardoor is het op Hawaii is nu ook onrustig. Golven van een meter hoog hebben de kust bereikt. Het is nog geen tsunami, maar ze hebben voor de zekerheid wel al 100.000 mensen geëvacueerd. Ook het noordoosten van de Verenigde Staten maakt zich klaar voor een natuurramp. Daar dreigt orkaan Sandy het land te verwoesten. In Mexico is de vulkaan popocatepetl tot uitbarsting gekomen en terwijl men daar met duizenden tegelijk naar staat te kijken, ziet men een onverklaarbaar verschijnsel diezelfde vulkaan in duiken. Een lichtflits? Een meteoriet? Een ufo?
En dan nog de fout van National Geographic die (te vroeg?) het bericht naar buiten brengt dat onze Prins Johan Friso overleden is.

Zoveel rampen tegelijk moet wel iets betekenen. Het is een complot. Het is tijd dat we onze aluhoedjes uit de kast trekken en opzetten. We gaan eraan!

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *