Is Paul de Leeuw de Nederlandse Jimmy Savile?

by • October 29, 2012 • CoolComments (2)5576

Paul de LeeuwEr komen steeds meer signalen naar boven dat Paul de Leeuw de Nederlandse Jimmy Savile is. De olievlek van het pedofielennetwerk om de voormalige ster van de BBC breidt zich steeds verder uit. Zo is Gary Glitter ook al opgepakt, verhoord en weer vrijgelaten omdat hij meer zou weten van de walgelijke pedofiele praktijken van Jimmy Savile. Ook wij hebben in Nederland een showbizz icoon met een bedenkelijke reputatie als het om kinderen gaat. Paul de Leeuw heeft ook al meerdere signalen afgegeven dat hij valt op jonge kinderen.

Bekijk de beelden waarin hij onsmakelijk tegen Kees Groenteman, een neefje van vriendin Hanneke Groenteman, aan loopt te rijden met een gezicht dat boekdelen spreekt. Vergelijk de beelden van Paul de Leeuw daarna gerust met de beelden van Jimmy Savile.

De reacties op het filmpje van Paul de Leeuw variëren nogal. ‘Waarom wordt dat kind niet gered uit de handen van die pedofiel’, ‘Dit is gebruikelijk in Nederland, ze laten hun kinderen zingen op tv, als voer voor dikke pedofielen’, ‘Herinner me eraan dat ik nooit kinderen in Nederland laat opgroeien’ en ‘Ga dood, pedofiele klootzak’. Een greep uit de reacties van Amerikaanse gebruikers op het filmpje dat een tijd geleden is geplaatst door een Youtube gebruiker, tevens eigenaar van een ‘website voor volwassenen’.

Er is meer. Ook Jan Lenferink kwam ooit voor het programma RUR onverwacht bij Huize de Leeuw om een taart te brengen. Toen de deur openging stond Paul de Leeuw daar in zijn met pisvlekken bezaaide onderbroek met op de achtergrond een stel halfnaakte Cambodjaanse jongetjes. Helaas zijn die beelden allemaal van het www gehaald, maar er zijn heel veel mensen die zich de beelden nog kunnen herinneren.

Is Paul de Leeuw nu de Nederlandse Jimmy Savile en bestaat de kans dat in er in de toekomst mensen zich melden omdat ze ook onzedelijk betast zijn door Paul de Leeuw toen ze nog jong waren? Wij vermoeden van wel…

[bron]

Pin It

Related Posts

2 Responses to Is Paul de Leeuw de Nederlandse Jimmy Savile?

  1. anoniem says:

    Link van dit artikel ligt inmiddels bij het management van Paul de Leeuw
    Veel plezier met uw dagvaarding 😉

  2. Piet Pelle says:

    Bah, wat een gezeik. Lighten up. Dit is satire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *