Gerard Joling poseert met vechtsporter Dick Vrij

by • October 30, 2012 • CoolComments (0)2979

Gerard Joling heeft een foto op het www geplaatst waarop hij samen met de vechtsporter Dick Vrij staat. “Gezellig met Dick Vrij op de sportschool”, schrijft de SBS-presentator bij het plaatje. Op zich is het opmerkelijk te noemen dat Gerard Joling juist op dit moment met de foto komt. Dick Vrij is de man die Willem Holleeder bij café Joffers in Amsterdam-Zuid over het terras sloeg. Waarschijnlijk wil Gerard Joling even meevaren op de aandacht- en sensatiegolf die dat teweeg bracht. Dick Vrij en Willem Holleeder waren in het verleden dikke vrienden. Later bekoelde die relatie aanzienlijk met een gevecht in het openbaar tot gevolg.

Gerard Joling

Foto: Gerard Joling

Gerard Joling is niet de enige BN-er die graag in verband gebracht wordt met onderwereldfiguren. Zo stonden Caroline Tensen en René Froger een keer op te treden tijdens een feestje van Henk Rommy a.k.a De Zwarte Cobra. Zo zijn er nog wel meer voorbeelden. De onderwereld is spannend en BN’ers houden van spanning blijkbaar. Toch is het een slechte combinatie. Jongeren leren op die manier dat het status geeft om met zware jongens op te trekken. Dat is een foute ontwikkeling.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *