Joden boos op PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus

by • October 30, 2012 • CoolComments (1)2322

Dion Graus

Foto: woldhek.nl

Je kon er op wachten. Dion Graus deed bepaalde uitlatingen over ritueel slachten in een uitzending van TV Limburg en hoppa, daar komen de Joden klagen dat ze herinnert worden aan de Tweede Wereldoorlog. Dat in kan namelijk nog steeds in 2012. Dion Graus zei dat Joden „dieren martelen, zogenaamd onder het mom van vrijheid van geloof.” Zo’n uitlating is al niet verstandig als je een gewoon mens bent, maar als je van de PVV bent, dan is er geen andere mogelijkheid voor Joden om te roepen dat je eigenlijk de nieuwe Hitler bent.

Voorzitter Benoit Wesly van de Joodse Gemeenschap in Limburg is dan ook erg boos op meneer Dion Graus en zegt; „Het regime van Hitler begon met een verbod op ritueel slachten en eindigde met de gaskamers.” OMG. Kan het erger? De uitspraak van Dion Graus heeft namelijk niks te maken met antisemitisme, maar meer met dierenleed. Dingen uit de context trekken.. Daar was Hitler vroeger net zo goed in als de Joden dat nu zijn blijkbaar. Of mogen we dat niet zeggen? Is dat ook antisemitisme? Jeetje, straks kunnen we niks meer roepen in een land dat VRIJHEID VAN MENINGSUITING zo hoog in het vaandel heeft staan. Elke dictator en elke mislukte politieke leider heeft wel uitspraken gedaan in het verleden die kant noch wal raakten, maar nu is blijkbaar de tijd aangebroken dat gewone burgers geen mening mogen hebben als die mening niet strookt met de opvattingen van bevolkingsgroepen die ooit in een ver verleden slachtoffer waren van een bepaald regime.

Joden moeten eens uit hun slachtofferrol kruipen. Net zoals de negers (ja, ik schreef negers) dat zouden moeten doen als het om slavernij gaat. Slavernij was namelijk ook al een paar jaar afgeschaft en negers moeten niet meer huilen. Die moeten verantwoording nemen voor hun eigen leven. Een jochie van 15 die in Amsterdam-Zuid opgepakt wordt voor winkeldiefstal kan zich niet beroepen op de slavernij. Dus de Joden van nu zouden geen aanstoot moeten nemen aan andermans mening als die mening geen enkele racistische kern in zich meedraagt. Woorden zijn namelijk niet beladen. Mensen maken ze beladen

Pin It

Related Posts

One Response to Joden boos op PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus

  1. Kor says:

    Ik snap de gevoeligheid, maar de vergelijking snap ik niet. Wanneer kunnen rituele slachters zich eindelijk eens verplaatsen in dieren !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *