Koos Doelloos kijkt TV

by • October 30, 2012 • CoolComments (0)1910

TVDaar zat ik dan. Doelloos voor mij uit te staren, twee dagen lang.
Ontzettende keelpijn, snotterig en hangerig. Als een man ongesteld kon worden, was ik de eerste.

Koos Doelloos, aangenaam.
Die titel kwam gisteren bij mij opborrelen toen ik als tragisch dieptepunt Ellen zit te kijken.
Ellen Degeneres (of weet ik veel hoe je die naam van die pot uittypt) is een talkshow presentatrice uit het land waar kennelijk alles mag en kan. Nou ja kunnen? Mogen? Maar goed…het land USA. Nog voor dat Ellen opkomt, is het publiek al in een extase alsof Elvis het pand binnenkomt. Het gegil en geklap komt ook in een woonkamer in Hoofddorp binnen en voor ik het door had stond ik bijna zelf op de bank te springen.

En dan komt ze op hé?! En los gaan al die opgehitste huisvrouwen, medestanders en fans van Ellen. Het publiek host en deint nog harder dan bij een concert. Ah, de fade out…dus is er in Amerika reclame. Dat programma was al een hele drie minuten bezig. En dan staat Ellen weer op haar plek, zegt twee zinnen en het publiek gaat wéér los in gegil en gewoooeeee.. Wat een bittere Ellende.
Koos Doelloos keek door en gaf niet op en komt er na het zoveelste gilsalvo en klapmarathon erachter dat Ellen eigenlijk gewoon Dennis had moeten heten. Het is een kerel zonder adamsappel, een man zonder kloten.
Voordat ik echt moest opletten, was het voorbij. Ik heb de gast niet gehoord.
Haar interview heb ik compleet gemist. Het enige wat is blijven hangen is het overdreven gegil, en geklap.

Na een rondje zappen kwam Koos Doelloos aan bij Tel Sell. Mmm… heb ik een keramische kookpan nodig, die klappen met de hamer en gasbrander geweld aankan? Of een potje slakkenslijm? Of rubbere kipfilets lookalikes voor in mijn bh? Nee.

Na het laatste rondje zappen even lachen om het consult van Astro-TV. Die meneer was het zat om iedere keer maar die rot hond van zijn vrouw uit te laten. Zijn advies was, volgens de sterren, om het dan ook maar niet meer te doen.

Vandaag keek Koos Doelloos RTL-travel. Daar stonden wel leuke reisadviezen in. Beetje cowboytje spelen in Urugay en met de trein door Zwitserland deze winter.
Aangezien ik een stukje Brokeback Mountain gezien heb, over twee tongende cowboys in een tentje sla ik cowboy spelen in een land met “gay” in de naam gewoon maar over. Het gaat ook geen Zwitserland worden. Ik hou niet van sneeuw en alleen de après-ski ga ik niet overleven. Acht dagen non-stop dronken. En Zwitserland zelf ook niet.
Ik wil niet de eerste Nederlander zijn die in Locked abroad te zien is op National Geographic Drunk in a Swiss jailcel.

Koos Doelloos, keek TV.
Doelloze TV.

 

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *