Hilversum – Dorp der onlusten

by • November 3, 2012 • CoolComments (1)1833

ALWEER MASSALE VECHTPARTIJ IN HILVERSUM

hilversumHilversum, de stad waar Pim Fortuyn doodgeschoten werd door Volkert van der Graaf. Na die moord was de politie zeer snel ter plaatse. De politie was die dag zo snel op de plaats van het misdrijf, dat het tot op de dag voer is voor complotdenkers. Hilversum, de stad waar de Marokkaanse bontkraagjes vrij spel hebben. Waar tegenwoordig de ene na de andere vechtpartij plaatsvindt zonder dat de politie daar schijnbaar iets aan kan doen.

Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en je zou denken dat er tijdens het weekend genoeg politie op de been is om de vele geweldsmisdrijven een halt toe te roepen. Niks is minder waar. Het is geweldsmisdrijf na geweldsmisdrijf in de mediastad. Ook dit weekend was het weer raak.

Hilversum – 03 november 2012 – Ook afgelopen nacht bleef het Hilversumse uitgaansgebied de Groest niet gevrijwaard van geweld. De politie moest massaal uitrukken voor een grote vechtpartij in een café in het door agressie geteisterde gebied.

De vechtpartij brak rond 2 uur ’s nachts uit. De politie moest versterking oproepen om de grote groep kemphanen uit elkaar te halen, meldt de Gooi en Eemlander. De trieste balans: een 22-jarige man uit ’s Graveland die naar het ziekenhuis moest voor een steekwond. En twee aanhoudingen: een 30-jarige man uit Huizen en een 34-jarige stapper uit Bussum.

De politie onderzoekt de aanleiding nog voor de vechtpartij. Mogelijk liep het uit de hand nadat een 19-jarige Hilversummer in het café een klap op zijn hoofd kreeg.

Het is al tijden een warzone in Hilversum en als de politie wel een keer een paar daders arresteert, staan ze binnen de kortste keren weer op straat. Er is iets ernstig mis in Hilversum. De tijd dat relschoppertjes nog respect hadden voor oom agent ligt al heel ver achter ons. De politie riep zelfs de hulp in van het programma Opsporing Verzocht, maar had beter meer agenten in kunnen zetten in uitgaansgebied de Groest om dit soort misdrijven te voorkomen. Toch zullen ook de vechtpartijen van het afgelopen weekend niet de laatste vechtpartijen zijn in Hilversum. Ambtenaren hebben namelijk niet zo’n haast.

Pin It

Related Posts

One Response to Hilversum – Dorp der onlusten

  1. Als het maar niet gaat zoals in 1942 dat alle die de verkeerde neus hebben volgens politie/OM/B&W op de trein worden gezet naar werkkampen(lees doods kampen) en uit het bevolkingsregister worden geschreven als zijnde verblijvende in het buitenland/vermist met de aantekening terugkeer niet gewenst.
    In 1942 waren het 600 families meer als 20.000 en C&A keek toe en om Alex zijn studie te bekostigen openden ze filialen in Duitsland. Ja onze NAtionale ombudsman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *