Peter Breedveld, Jan Bennink, Bert Brussen en de haat op het www

by • November 3, 2012 • CoolComments (1)20883

Peter BreedveldHet is echt waar.. Er schijnen mensen op het wereld wijde web te zitten die elkaar stalken en haat zaaien om later leed te kunnen oogsten. Peter Breedveld is zo’n mannetje. Peter schept er een genoegen in om hele verhalen over Jan Bennink te verzinnen om vervolgens in de slachtofferrol te kruipen als hij op zijn verzinsels wordt aangesproken. Ja, lafheid zit er diep ingebakken bij Peter Breedveld. Zijn website Frontaalnaakt.nl is eigenlijk gewoon een akker waar haat zaaien de meeste vruchten afwerpt. Breedveld is de akkerbouwer die van zijn hielenlikkers de nieuwe slaven maakt. Zijn slaven staan erbij, kijken ernaar en vinden het allemaal wel prima.

De discussies op Twitter tussen Jan Bennink en Peter Breedveld zijn vermakelijk om te lezen. Het is alleen jammer dat bij Peter Breedveld de rancune via zijn aars naar zijn handen het toetsenbord over kruipt om daarna volslagen idiote teksten op het door ons geliefde internet achter te laten. Peter Breedveld geeft de term haat een hele nieuwe betekenis. Stalking met een extra dimensie is zijn vakgebied blijkbaar. Hij is ook een ster in het verwijderen van lasterlijke tweets om zelf maar zo veel mogelijk buitenspel te blijven. Zijn achterban lost het dan wel op. Lafheid is een slinger waar hij zijn bestaan mee versiert zullen we maar zeggen.

De man heeft maar een treurig leven. De enige taak die Peter Breedveld heeft volgens Peter Breedveld zelf is het beschermen van Hassnae Bouazza (Twitter). Want als je kritiek hebt op Hassnae Bouazza dan komt Peter Breedveld met zijn zwaardpen om je kapot te schrijven. Laster en smaad zijn dan gereedschappen die Peter uitstekend weet te hanteren. Mensen zoals Peter Breedveld zijn gevaarlijk. Ze zijn gevaarlijk omdat er altijd mensen dom genoeg zijn om die verzinsels van Peter Breedveld te geloven.

Peter Breedveld

Jan Bennink en Bert Brussen worden al tijden aangevallen door Peter Breedveld op een manier die je niet kunt omschrijven zonder ranzige krachttermen te gebruiken. Maar o wee als je een keer kritiek hebt op meneer de haatzaaiert Peter Breedveld, dan ben je een antisemiet of gewoon een vuile PVV racist. Zijn antwoorden zijn meestal van dat kaliber. Argumenten heeft Peter Breedveld ook niet nodig, want er is maar één mening die telt in het hoofd van Peter Breedveld en dat is de mening van Peter Breedveld himself. Kritiek is in de ogen van Peter Breedveld dan ook altijd  “dom rechts gelul”. Ook als die kritiek draait om de uit de duim van Breedveld gezogen verhalen die anderen belasteren.

Peter Breedveld is zo’n mannetje die de reaguurders van Geenstijl.nl en andere websites compleet de grond in trapt en over één kam scheert. Als een Geenstijl lezer echter op hem reageert kruipt hij weer in de slachtofferrol om vervolgens weer met toetsenbordpoep te smijten. Mannetjes zoals Breedveld zijn levensgevaarlijk. Ze zouden eigenlijk uit de samenleving verwijderd moeten worden.

Tip: Begin eens over zijn Marokkaanse vrouw. Vindt hij leuk…

Update: Peter Breedveld kan ook lachen. Wie had dat gedacht?

Pin It

Related Posts

One Response to Peter Breedveld, Jan Bennink, Bert Brussen en de haat op het www

  1. Colani says:

    Wel makkelijk zo…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *