Patty Brard: Walgelijk wijf

by • November 4, 2012 • CoolComments (8)9721

Ja ik gebruik deze website nu even om mijn gal te spuwen op een zeker beroemd persoon. Helaas is ze zo beroemd, want als er iemand veel te ranzige neigingen en ideeën heeft, dan is het Patty Brard wel. Hoewel ze door half bekend Nederland op handen wordt gedragen, zijn er ook veel mensen die letterlijk kotsen op dat gare wijf. Ik heb zo het idee dat ze zichzelf nog steeds als een lekker wijf ziet. Sorry Patty, maar ik kan geen paal van je krijgen. Ik zie liever mijn eigen hond een wipje maken, dan dat ik naar jouw lelijke bedorven smoel moet kijken. Patty, doe jezelf eens een lol en stop met je kop te vertonen op de televisie. De jaren ’80 zijn al lang over. Je bent afgeserveerd, alleen besef je het zelf nog niet.

Eind jaren 90 haalde ze de landelijke media, door op de televisie een clysma in haar koeienreet te schuiven. Half Nederland stond op zijn kop, terwijl Brard een natte spleet kreeg van al die aandacht. Maar dat bedoel ik dus. Krijgt ze even niet genoeg aandacht, dan doet ze rare uitspattingen op de kijkbuis. Alles voor de aandacht. En geld natuurlijk. Nee, mevrouw Brard, je gloriedagen zijn al lang voorbij. Je vertrok bij de camping annex pauperzender SBS6 en ging je heil en aandacht zoeken bij RTL. Je weet wel. De zender die mede mogelijk wordt gemaakt door Unilever®. Daar kreeg ze een flopprogramma met rivale La Paay. Hoewel ze op dit moment geen eigen programma meer heeft, was ze laatst nog wel te zien in het SBS-programma “Flikker op zaterdag met je ster in het water”. Brard raakte ‘zwaargewond’ aan haar lip. Ach guttegut. Helaas verzoop ze niet. Ach ja… helaas geilen nog veel te veel mensen op dat gedrocht, want in mijn ogen zo snel mogelijk gedeporteerd moet worden naar een walrussenkust.

Proost!

Pin It

Related Posts

8 Responses to Patty Brard: Walgelijk wijf

 1. sharon says:

  Je bent zelf wel heel mooi zeker,

  Dat jij op deze site de moeite neemt om over haar te schrijven zegt meer over jou dan over haar.

 2. Robin says:

  Gelukkig biedt deze site mij de vrijheid om over alles te blaten waar ik maar zin in heb. Echter heb ik in het artikel niet vermeld dat ikzelf mooi ben. Ik ben ook geen publiek figuur. Mevrouw Brard wel. Ik heb mijn mening over haar en dat heb ik hier geventileerd. Dat kan en mag gewoon in Nederland 😉

 3. see says:

  Robin,

  Vaak zijn het de mensen die walgen van zichzelf, en dan commentaar hebben op een ander…..

  Tuurlijk iedereen is vrij om te zeggen wat hij/zij denkt.

  Laat mensen in hun waarde, en bekijk jezelf nou eens in de spiegel. Ik denk dat je diep van binnen een zeer ontevreden en bedroeft mannetje bent.

  • Valentina says:

   Hm, toch denk ik dat mensen een echt cekooladhkceoje lekkerder zullen vinden dan een gesimuleerd koekje. Probleem is echter, dat mensen na een tijdje gewoon niet beter meer weten. Zo vind ik zelfgemaakte kippensoep veel lekkerder dan kippensoep uit blik, of uit een pakje, maar veel mensen weten niet eens meer hoe ze zelf kippensoep kunnen maken.Zo zal een gesimuleerde religieuze ervaring waarschijnlijk ook wel anders zijn als een echte religieuze ervaring. Misschien dat mensen door zo’n helm echte ervaringen wel meer weten te waarderen!

 4. wilma says:

  hebben we net een artikel gehad over Tim en pesten. hoe verwerpelijk dit is.
  krijgen we hier een reactie op patty ( waar ik geen fan van ben) die mij echt te ver gaat.
  wanneer is iets vrijheid van meningsuiting wanneer is het pesten of gewoon gemeen je mening spuien.
  maar omdat iemand bekend is moet dit allemaal kunnen. Nee, ik vind van niet. je kunt ook op een fatsoenlijke manier zeggen dat je iemand niet leuk vind op tv. tegenwoordig krijg je bij iedere tv. een afstandbediening gebruik deze en zap verder.
  het staat me al jaren niet aan dat mensen menen alles te mogen zeggen over iedereen. hoe kwetsend ook allemaal onder de naam vrijheid van mening.
  dat het kwetsend is en grof maakt niet uit.

 5. Gallio says:

  Ik zou best wel een beschuitje met Patty willen eten, fantastisch! die is alle schaamte voorbij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *