Noodhulp van 10 miljard voor Cyprus is de redding voor corrupte maffiosi

by • November 5, 2012 • CoolComments (0)1621

cyprusMooi man, dat Europa. Samen staan we sterk. Al valt er af en toe een klein broertje om van financiële ellende, de Europese familie lost zulke problemen gewoon gezamenlijk op. Zo is Cyprus het vijfde land dat aan de alarmbel trekt omdat ze het zelfstandig anders niet redden. Met de aanvraag voor noodhulp wil Cyprus ‘de risico’s voor de financiële sector van een besmetting door Griekenland verkleinen’. Het land is nauw verweven met de Griekse economie.

Dus moeten wij met zijn allen betalen voor het leed dat Europa heet. Niet zeiken, maar gewoon de portemonee trekken. Wij wilden met zijn allen toch zo’n mooi saamhorig Europa hebben? O nee, wacht. Dat is ons door de strot geduwd zoals er ons tegenwoordig zoveel door de strot geduwd wordt. Wij zullen wel zeikerds zijn, maar 10 miljard naar een land sturen waar corruptie en witte boorden criminaliteit hoogtij vieren gaat ons net iets te ver. 10 MILJARD… Enig idee hoeveel leuke dingen wij daar zelf van zouden kunnen doen. Waarom moeten wij tegenwoordig financieel opdraaien voor de landen die gvd hun eigen financiële rotzooi niet op orde kunnen krijgen? Het is bespottelijk.. Want die 10 miljard zal voornamelijk gebruikt worden om de rijken van Cyprus nog rijker te laten worden en om maffiosi uit de wind te houden. Europa.. Ik walg ervan.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *