Donald Trump gaat door het lint op Twitter

by • November 7, 2012 • CoolComments (0)2006

Donald Trump is niet erg in zijn nopjes met de herverkiezing van Barack Obama als president van Amerika. Toen bekend gemaakt werd dat Mitt Romney de race verloren had begon Trump met een hatelijke tirade op Twitter. In het kader van slechte verliezers staat Donald Trump vandaag bovenaan. “Deze verkiezingen is volkomen doorgestoken kaart, het is bespottelijk!”, brieste Trump op Twitter. “We zijn geen democratie!”

Donald Trump Twitter

Donald Trump zag het al van ver aankomen dat Barack Obama zou winnen, want zijn toon begon steeds feller te worden. Hij riep iedereen op om te marcheren naar Washington. Miljardair Trump bestookte Obama eerder al met de beschuldiging dat hij belangrijke informatie over zijn afkomst achterhoudt voor het Amerikaanse volk. Hij beloofde de president zelfs een cheque van vijf miljoen dollar als hij zijn diploma’s en zijn paspoort overlegt. Obama reageerde toen bij de Amerikaanse talkshow de ‘Tonight Show‘ en maakte grapjes over het voorstel van van Donald Trump.

‘Het begon allemaal toen we samen opgroeiden in Kenia’ zei Obama tegen interviewer Jay Leno: ‘We kwamen elkaar constant tegen op het voetbalveld en hij was geen goede speler. Toen we naar Amerika gingen, dacht ik dat het eindelijk goed was, maar het mocht niet baten.’

Later gaf de President toe dat hij de mediamagnaat eigenlijk nog nooit heeft ontmoet. Het is wel duidelijk dat de haat en nijd tussen Donald Trump en Barack Obama nog lang geen verleden tijd is.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *