Feyenoord – Ajax – Stop het haten, stop de hooligans!

by • November 8, 2012 • CoolComments (1)3343

Feyenoord Ajax

Feyenoord Ajax

Hooligans. Dat zijn dus mensen waar we hier kotsmisselijk van worden. Voetbal heeft namelijk niks met geweld te maken en al helemaal niet met het slopen van een halve binnenstad. Dus uit welke stad je clubje ook komt, het maakt niet uit hoeveel bushokjes en ramen van hardwerkende winkeliers de supporters van je club kunnen vernielen. Het gaat om de sport. Het gaat om winnen of verliezen. Als je niet tegen je verlies kunt, dan heb je niks bij een voetbalwedstrijd te zoeken. Misschien is het stoer voor dronken en/of doorgesnoven kutkinderen om te laten zien aan hun vrienden hoeveel lef ze hebben door hier en daar een tegel door een winkelraam te smijten of om een supporter van de tegenpartij de vernieling in te trappen, maar dat heeft alleen totaal niks met voetbal te maken.. Jammer dat de mensen met fatsoen en wederzijds respect tegenwoordig de stadions mijden vanwege de doorgeslagen hooligans. Of je nu voor Ajax of Feyenoord bent, maakt dan geen moer uit. Voetbal is een sport en een echte supporter zou zich sportief moeten kunnen gedragen wat de uitslag ook is.

Een echte supporter doet niet aan haten!


Feyenoord Ajax.. Je kunt zeggen wat je wilt, maar het blijft een klassieker!

Pin It

Related Posts

One Response to Feyenoord – Ajax – Stop het haten, stop de hooligans!

  1. Volkomen me eens! Wat een fantastisch doordacht stuk! En ook prima van alle kanten laten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *