Video – Spectaculaire overval met motoren

by • November 9, 2012 • CoolComments (0)1747

OvervalDe overvallers die in één van Londens grootste winkelcentra, een overval op een juwelier pleegden, leken zo uit een Mad Max-film gestapt te zijn. Er waren drie bestuurders en drie passagiers, allen gemaskerd en gewapend met bijlen. De kentekens van de motoren waren met karton afgeplakt en voorzien van nummers 1, 2 en 3.

De overvallers kwamen even na 10.00 s’ ochtends binnen in het winkelcentrum Brent Cross. Op dat moment in de ochtend was er nog geen politie aanwezig in het centrum, die komt pas om 11.00. Dat moeten de daders geweten hebben. Toen de overvallers na de overval weer wegreden, lieten ze een klein deel van de buit vallen. Later werden de motorfietsen door de politie gevonden. Het ging om een paarse Triumph Street Treble, een witte Triumph Daytona en een oranje KTM. De zes daders zijn voortvluchtig. De Metropolitan Police heeft besloten de beelden van de overval vrij te geven.Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *