De faalhazen van de politie Drenthe

by • November 11, 2012 • CoolComments (1)1736

PolitieBij de politie in Drenthe werken de grootste faalhazen die er zijn. Als je te slecht bent voor andere politiekorpsen dan kun je zo aan de slag bij de politie in Drenthe.

De politie Drenthe heeft in de nacht van zaterdag op zondag een draaiboek laten liggen bij een huiszoeking in Emmen. In het document stond gedetailleerd vermeld hoe de zoeking plaats moest vinden en wie er gearresteerd moesten worden. Dat meldde de politie.

Na zo’n faalactie zou je denken dat de politie met een hele goede reden komt om te verklaren waarom zo’n draaiboek bij een drugsonderzoek achter blijft, maar niks is minder waar. Het draaiboek is blijven liggen omdat er commotie in de woning ontstond. Wij dachten altijd dat de politie wel gewend was aan wat commotie, maar blijkbaar is wat tumult al voldoende om agenten in Drenthe af te leiden.

Ook vergaten ze niet alleen het draaiboek waarin het hele onderzoek beschreven stond, maar ook een USB-stick met de digitale versie. HAHAHAHAHA… Nee echt.. HAHAHAHA. Uitgeslapen agenten daar in Drenthe. Manmanman. Toch wil de politie wel even melden dat de rest van het onderzoek succesvol is afgerond. Eigenlijk zou het woord “succesvol” na zo’n blunder niet meer gebruikt mogen worden. Stelletje faalhazen.

Pin It

Related Posts

One Response to De faalhazen van de politie Drenthe

  1. Hallo de grootste doofpot fabriek is toch echt politie Kennemerland: Zandvoort Affaire-IRT 1 & 2, Brongersma. BJZNH etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *