Moordenaars Danny Gubbels zijn ordinaire lafbekken

by • November 13, 2012 • CoolComments (5)2189

Danny GubbelsDe drie dappere dodo’s die de woonwagen van het gezin Gubbels in Breda onder vuur namen met automatische wapens waarbij de 12-jarige Danny Gubbels om het leven kwam zijn een stel lafbekken van het ergste soort. Het is al laf om een woonwagen van een gezin onder vuur te nemen omdat je daarbij moedwillig afweging maakt dat er ook onschuldige slachtoffers kunnen vallen. Dat gebeurde in dit geval dan ook.

Een mislukte drugsdeal van de vader van Danny zou de aanleiding tot de schietpartij zijn, maar wat voor reden de drie daders ook hadden, Danny Gubbels komt niet meer terug. Danny is dood. De drie verdachten voor de dood van de 12-jarige Danny Gubbels uit Breda hebben dinsdagmiddag de extra beveiligde rechtszaal in Rotterdam weer verlaten. Ze zaten tijdens de rechtszaak afgeschermd van het publiek omdat ze zich bedreigd voelden en niet wilden dat hun gezicht herkenbaar zou zijn. Toen de schermen – die de verdachten afschermden van het publiek – het begaven, vroegen ze het woord aan de rechtbank en wilden daarna meteen weg. De verdachten durfden in het begin de zaal niet in te komen omdat ze een tip hadden gehad dat er een aanslag op hen gepleegd zou worden.

De politie kreeg het afgelopen jaar al bericht dat er opdracht zou zijn gegeven om de verdachten te vermoorden. Vandaag is er nieuwe informatie binnengekomen. Als blijkt dat er geen gevaarljke voorwerpen in de zaal zijn, gaat de zaak verder. De verdachten zijn bang dat ze worden herkend, de advocaten hebben daarom toestemming gevraagd of de verdachten met een motorhelm in de zaal mogen plaatsnemen. Daarover wordt overlegd.

Onvoorstelbaar. De mannen waren niet alleen zo laf om een kind dood te schieten, maar zijn ook te laf om de gevolgen van hun daad te aanvaarden. Rare wereld.

Pin It

Related Posts

5 Responses to Moordenaars Danny Gubbels zijn ordinaire lafbekken

  1. Inderdaad !!!!!!!!!!!! lafbekken! !!!!! Hebben ze wel eens gedacht hoe bang dat kind was toen hun hem doodschoten! !!!!!!!

  2. Hopelijk weten ze nu pas wat ze hebben aangericht dat arme kind hopelijk voelen ze wat een angst dat kind heb gehad lafbekken! !!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *