Bejaarde door moslims afgetuigd omdat hij varkensvlees at

by • November 14, 2012 • CoolComments (0)1580

MoslimsTijdens een wedstrijd van Neptunus-Schiebroek tegen Kocatepe is een 72-jarige man in elkaar geslagen door boze haatbaarden omdat hij een broodje mexicano aan het eten was. Dat is varkensvlees en dat mag dus niet van de haatmoslims. Kocatepe, een voetbalclub met veel moslims stond met 4-2 achter, wat tot veel irritaties op het veld. De verhitte sfeer sloeg over naar de toeschouwers. Bram den Braber, al 30 jaar lid van Neptunus-Schiebroek, werd daar het slachtoffer van toen hij met een broodje naast twee aanhangers van Kocatepe kwam staan. De mannen gingen vrijwel direct volledig door het lint en vielen de bejaarde Den Braber aan.

De man werd uitgescholden, bespuugd en ten slotte met een keiharde vuistslag van achteren bewusteloos geslagen. “Ik moest oprotten met mijn broodje varkensvlees, werd er gezegd. En ik had een varkenskop, waar ook nog een ernstige ziekte voor werd geplakt”, zo vertelt slachtoffer Bram den Braber nog altijd hevig ontdaan tegen het AD. De zeventiger was nota bene net hersteld van een lichte beroerte.

De politie is nog op zoek naar de mannen, die zich na de afranseling uit de voeten maakten. Het bestuur van Kocatepe is een intern onderzoek gestart naar de zaak, maar volgens een woordvoerder verloopt dat moeizaam omdat de daders waarschijnlijk worden beschermd door mensen uit hun omgeving. Misschien is de tijd aangebroken dat de Nederlanders eens beschermd worden tegen de haatbaarden die denken dat ze ons een geloof of cultuur door de strot kunnen duwen. De laatste keer dat wij het controleerden was dit ONS land en zijn wij zo gastvrij geweest om bepaalde groepen mensen op te vangen omdat het niet zo goed ging in hun land. Dit is blijkbaar de manier waarop moslims dankjewel zeggen… Bah.

Pin It

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *